Lääne Elu paberleht teisipäeval, 28. jaanuaril

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Tšerkassov eitas Rahumäele altkäemaksu andmist

RSL Ehituse juht Roland Tšerkassov kinnitas esmaspäeval kohtus, et ei andnud Deiw Rahumäele 2000 eurot altkäemaksu Nõva päevakeskuse remonditööde hanke võitmise eest, vaid andis hoopis sõbrale laenu.

Fred Jüssit vaatas Haapsalus täismaja

Kes loodab Fred Jüssist jutustavat filmi „Olemise ilu” vaatama minnes leida lugu loodusemehest ja tema kujunemisest, see peab pettuma. „Olemise ilu” ei räägi Fred Jüssist, vaid sellest, kuidas maailm ja loodus tema pilgu läbi paistab. Filmi laupäevasel linastusel Haapsalu kultuurikeskuses vaatajatega kohtunud operaator Joosep Matjuse sõnul oligi Jüssi üks tingimusi enne, kui ta filmitegemisega nõustus, see, et linateos peab rääkima mitte temast, vaid eelkõige Eestimaa loodusest.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments