Urmas Sukles loodab rongiga 2025. aastal Rohukülla sõita

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Haapsalu linnapea Urmas Sukles. Foto: Urmas Lauri
Haapsalu linnapea Urmas Sukles. Foto: Urmas Lauri

Haapsalu linnapea Urmas Sukles loodab alanud aastal linnas kindlasti valmis saada põhikooli hoone ja jalgpallihalli Uuemõisas ning alustada algkooli ehitamist.

Mida loodate alanud aastal kindlasti saavutada?

Põhikool saab valmis ning alustatakse algkooli ehitusega. Jalgpallihall. Raudtee osas ootan valitsuse otsustamist edasise, kuni Rohukülani trassi rahastamise osas, et rongiga saaks 2025. aastal juba Rohukülani sõita.

Millised „sabad” tulid uude aastasse 2019. aastast, st millele oleksite soovinud mullu joone alla tõmmata, kuid see ei õnnestunud?

Uuemõisa kooli akende saba.

Uusaastasoov?

Head tervist, sest hea tervis on väga tähtis ning õnne ja edu alus!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
just
4 aastat tagasi

ega siia mingit arengut pole tõesti oodata, kui ollakse absoluutselt kõige vastu….

urmas
4 aastat tagasi

Peetrikesega oleks võinud juba sel suvel Rohukülla sõita.

Risti ,lt
4 aastat tagasi

Urmas Sukles loodab,Ene Sarapuu loodab,Mikk Löhmus loodab,Einar Pärnpuu loodab,Henri Bekman loodab,Mikk Pikkmets loodab ning Siim Sukles ootab… “Vimased uudised” lehel kohe seitse unistajat !!!

Tont
4 aastat tagasi

Praamiliikluse doteerimisest saan aru-pole muid valikuid.Aga praeguses olukorras,kus iga tund sõidavad pooltühjad bussid Tallinna vahet, pole sellisel raiskamisel mingit mõtet .Kuna kaubavedu pole ja ei tule, jäämegi sellele hobuse unenäole peale maksma. 🤑 Ja piletirahast piisab vaid rongijuhtide palkadeks. Jääb üle kurbusega tõdeda, et siin on tänapäeva meditsiin võimetu.

nonii
4 aastat tagasi

Suklesel on raudteega otsene side nagu tuules kõikuval pesunööril.

visioon laiem
4 aastat tagasi

teha elu mugavamaks. Puhuda natukenegi ääremaale elu sisse.Kas seda on nii vähe ? Ja pole vaja küsida,kes seda kõike kinni maksab.Eks ikka seesama,kes on kinni maksnud ametnikke ulmelised preemiad, hüvitised ja muu “äärmiselt olulise” meie riigi arenguks

Imelik
4 aastat tagasi

Mind huvitaks, milline on see laiem visioon, mis selle “betooni” ja linna inimestega täidab? Kahtlen et selleks saab olla turism.

uskmatu toomas
4 aastat tagasi

Mina jälle loodan,et tõmmatakse pidur peale praegusele Rayl Balticu trassivalikule !