Mikk Pikkmets loodab, et uuel aastal valmib Lihula tervisekeskus

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Lääneranna vallavanem Mikk Pikkmets. Foto: Urmas Lauri

Lääneranna vallavanem Mikk Pikkmets. Foto: Urmas Lauri

Lääneranna vallavanem Mikk Pikkmets loodab alanud aastal valmis saada Lihula spordihoone ja tervisekeskuse ning renoveerida Koonga ja Varbla hooldekodu.

Mida loodate alanud aastal kindlasti saavutada?

Lihulas valmib spordihoone ja esmatasandi tervisekeskus ning renoveeritud saavad nii Varbla kui ka Koonga hooldekodu. Jätkame kohalike teede parendamist ja mustkatete rajamist. Loodetavasti saame toetust Lihula mõisahoone fassaadi, karniiside ja korstnate renoveerimiseks.

Millised “sabad” tulid uude aastasse 2019. aastast, st millele oleksite soovinud mullu joone alla tõmmata, kuid see ei õnnestunud?

Lõpetada tänavavalgustuse renoveerimine Lihulas, mis algselt pidi aasta lõpuks valmis saama.

Uusaastasoov?

Positiivset meelt ja häid emotsioone.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
JAAK
JAAK

Huvitav, et vallavanem ainult loodab ? Sooviks uuel aastal kõigilt vallavalitsuse liikmeilt rohkem aktiivsust tööülesannate täitmisel. Kultuurimaja on kui vahendusfirma ( V Baskini teater ja kino ) aga ise peaks ka midagi tegema, et kohalik rahvas leiaks põhjuse sinna minna. Vaadake kas või naabrite pealt kui omal fantaasiat ei ole. Head uut kõigile !

wpDiscuz