Politsei sai nädalavahetusel kaheksa väljakutset

Lääne Elu

info@le.ee

Läänemaa politseinikele möödus nädalavahetus Haapsalu politseijaoskonna patrulltalituse juhi Meelis Laurmanni hinnangul rahulikult.

Politsei sai nädalavahetusel kokku kaheksa väljakutset.

Ööl vastu laupäeva lõhkus joobes 49aastane mees Haapsalus ära söögikoha ukse. Politsei alustas juhtunu asjaolude selgitamiseks väärteomenetlust.

Laupäeval pidas Haapsalus Tallinna maanteel asuvas kaupluses turvatöötaja kinni 66aastase mehe, kes möödus kassast jättes kauba eest tasumata. Sellegi juhtumi puhul alustas politsei väärteomenetlust.

Lähisuhtevägivallast nädalavahetusel politseile teada ei antud.

Reede õhtul oli Vormsi saarel kannatanuga liiklusõnnetus, kus sõidukit juhtinud 56-aastane alkoholi tarvitanud mees sõitis lauges kurvis teelt välja kraavi ja sai viga.

Joobes juhte tabati nädalavahetusel kaks ning esmaspäeva hommikul korraldatud sõidukijuhtide seisundi kontrolliga lisandus neile veel kolm alkoholi tarvitanud sõidukijuhti. Laurmanni sõnul kontrolliti esmaspäeva hommikul kokku 520 sõidukijuhti.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Roheline
4 aastat tagasi

Olge inimesed,tehke mõnikord reide ka mujal kui linna sissesõitudel! Tehke nendes piirkondades,kus inimesed hommikul kortermajade rajoonidest kesklinna suunal sõidavad.

Pook
4 aastat tagasi

Haapsalus on elukaid niivähe järgi jäänud, et piisaks paarist kolmest konstaablist, aga neid on ligemale viiskümmend, kes mugavalt kõrge papi eest tugitoole kulutavad.