Haapsalu ja Lihula ilutulestikust ei loobu

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Möödunudaastane ilutulestik. Foto: Arvo Taarmula

Lääne Elu ajakirjanik ja koeraomanik Lemmi Kann rääkis ilutulestiku pahupooltest TV3 uudistesaatele. Urmas Lauri

Kuigi mitu Eesti linna on loobunud aastavahetuse ilutulestiku korraldamisest, on nii Haapsalu kui ka Lihula elanikel võimalus maksumaksja raha eest taevasse lennutatud tulesära jälgida.

Uus aasta saabub Haapsallu traditsiooniliselt paukude saatel. „Tuleb!” ütles Haapsalu linnavalitsuse pressiesindaja Tõnu Parbus.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
9 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
to rikkur
4 aastat tagasi

Kõik on õige. See on suur raha ja meil on paju abivajajaid.Aga miks mulle tundub, et see poleks ikkagi nendeni jõudnud, vaid pigem oleksid kellelgi suured preemiad. Oleksin igasugu ilutulestiku vastu kui ainult teaks, et see raha jõuab kindlasti abivajajateni.

Mina
4 aastat tagasi

Ma arvan, et Linn võiks küll lasta ilutulestikku. Võiks ära jätta parem rahva pisemad raketid ja paugukad mida rõõmsasti rahva seas lastakse ja mida ümber aetakse.

Lihtsalt
4 aastat tagasi

arusaamatu raiskamine.

Tõnn
4 aastat tagasi

Jätke te juba see jamane jutt,
aastavahetusel ilutulestik tuleb
ja asi mutt!!!
Jätke siis suvel ära ka äike ja kõu,
sest kärnane peni väriseb ka selle jõul.

Agu
4 aastat tagasi

Õige otsus!

Rikkur
4 aastat tagasi

Kord juba kommenteerisin, kuid teen seda ühe korra veel. Olulisteks asjadeks raha ei ole, kuid ilutulestikuks ikka leiab? No olgu, korra aastas võib ju tähistada. Kuid mida me siis täpsemalt tähistame? Kas tähistame ühte üleliigset sotsiaalset konstruktsiooni uue aasta näol? Või hoopis seda, et maakoolidele ei jätku raha ega õpilasi avaliku sektori juhtide enda rumaluste, huvide ja tahtmatuse tõttu? Lääne elu andmetel lasid Lihula ja Haapsalu kahepeale 3600 eurot vastu taevast. Eeldades, et eelmisel ja sellel aastal on summa sama, siis on kolme aastaga kulutatud 10800 eurot. Kui nüüd jagada see läbi lasteaiakoha tasu tõusuga milleks on lähiajal näiteks Ridalas… Loe rohkem »

Anna-Minna
4 aastat tagasi

Ja oma neljajalgse lemmiku saab selleks ajaks ju kinni panna või enda juurde tuppa võtta.Kui oma lemmiku pärast nii palju muretste,siis ei jäta teda ju üksi koju,ega lähe ise linnapeale pidutsema ehk ilutulestikku vaatama.
Uus aasta peab ikka ilusa tulevärgiga tulema,et kõik halb eemale peletada.

Kägu
4 aastat tagasi

Väga õige otsus – aastavahetus ilma ilutulestikuta oleks kurb ! 🍻

......
4 aastat tagasi

õige kah, korra aastas paar minutit pole palju ju