0

Galerii: Rannarootsi muuseumis oli jõuluturg

Jõuluturule tulijaid tervitasid lumememmed. Arvo Tarmula
Jõuluturule tulijaid tervitasid lumememmed. Arvo Tarmula

Vanasadama jõuluturu korraldas Rannarootsi muuseum advendiaja alguses teist korda.

Sel korral oli laadamelu siseruumides, et müüjad ja külastajad ei peaks väljas külmetama.

Jõuluturul müüdi peamiselt käsitööd ja toidukraami. Käsitööd oli nii muuseumi juures koos käivatelt neljapäevamemmedelt kui ka mujalt tulnud käsitöölistelt. Neljapäevamemmed olid lisaks näputööle laada tarbeks valmistanud ka hoidiseid. Lisaks said laadalised soetada mett, koduleiba, piparkooke, kitsejuustu ja muud.

Arvo Tarmula fotod

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz