Martna katlamaja läks pelletiküttele

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Martna osavallavanem Janno Randmaa. Urmas Lauri

Peale halupuudega köetava katla on Martna katlamajas nüüd uus täisautomaatne pelletikatel.

„Mõlemat saame kasutada,” ütles Martna osavallavanem Janno Randmaa. Halupuudega töötav katel paigaldati kaks aastat tagasi ja on samuti töökorras. „Probleem tekkis sellega, et puid ei ole kuskil hoida. Need said märjaks, lumi sadas peale,” ütles Randmaa.

Täisautomaatse pelletikatla paigaldamine maksis 36 000 eurot. Martna katlamaja kütab Martna lasteaeda ja kolme kortermaja.

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Tolmu Ahv
3 aastat tagasi

Puud said märjaks- mingi nali või ? Kas tõesti polnud kuskilt kasvõi kilet võtta ? Ja üldse toimiks see katlamaja palju odavamalt, kui eesruumis oleks paar lauda ja kohalikud parmud saaks kordamööda katlasse puhuda…