Kuursaali juures sai mulda 600 uut tulbisibulat

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Kevadine Haapsalu. Arvo Tarmula

Tänavu sügisel lasi Haapsalu linnaaednik Kairi Siitsmann Haapsalu kuursaali juurde maha panna 600 uut tulbi- ja nartsissisibulat, see on aga vaid väike osa kõikidest linnas kevadel tärkavatest sibullilledest.

Üle-eelmise aasta sügisest on linna eri kohtades – Rootsituru ringil, Haapsalu linnavalitsuse ees jm – uut kevadet ootamas kokku 3000 sibullille. „Tulbid, nartsissid, krookused, hüatsindid ja laugud,” loetles Siitsmann. „Valged ja kollased krookused, sinised ja lillad hüatsindid, lillad, kollased ja oranžid tulbid.”

Siitsmanni sõnul on uuemad ja eriti uhkete õitega sibullilled vanadest ja harjunutest tükk maad kapriisssemad ja tahavad rohkem poputamist.

„Kaks-kolm kevadet peavad ehk vastu, siis ilmselt tuleb uuendada,” ütles Siitsmann.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments