Leova nimistu võib üle võtta Terviseagentuur

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Peretohter OÜ pereõde Nadja Baikova ütles, et Ilme Leova patsiendid küsivad tihti, mis neist edasi saab: „Aga seni pole me ise ka osanud sellele vastata.” Arvo Tarmula

Peretohter OÜ pereõde Nadja Baikova ütles, et Ilme Leova patsiendid küsivad tihti, mis neist edasi saab: „Aga seni pole me ise ka osanud sellele vastata.” Arvo Tarmula

Jaanuarist pensionile jääva Haapsalu perearsti Ilme Leova praksist on valmis üle võtma mitmel pool Eestis perearstiabi- ja kooliõeteenust pakkuv Terviseagentuur.

Terviseagentuuri omaniku Madis Tiigi sõnul tegi terviseamet talle neljapäeval ettepaneku Leova praksis üle võtta ja eile hommikul teatas Tiik terviseametile oma nõusolekust.

Poolesaja töötajaga Terviseagentuur pakub kooliõeteenuse kõrval perearstiteenust Viljandis, Valgas, Värskas ja Vormsil. Samuti tegeleb Terviseagentuur praegu Võrumaale Meremäele perearsti leidmisega.

Kes, kuidas ja kus alates jaanuarist Leova 1700 patsienti vastu võtma hakkab, pole siiski veel selge, sest läbirääkimised alles käivad, ütles terviseameti pressiesindaja Simmo Saar. Tiigi sõnul peaks selguse majja saama 12. novembril. „Siis saame kokku ja räägime detailid läbi,” ütles ta.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
huvitav
4 aastat tagasi

Huvitav, et perearstile on lisaks siis lisandunud veel üks tasand, mis suurendab kulusid- nö. katusorganisatsioon?