Lääne Elu paberleht laupäeval, 26. oktoobril

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Apteegireform sulgeks Haapsalus kaks apteeki

Haapsalu Benu ja Südameapteegis on väljas kalender, mis näitab, kui palju on jäänud päevi 1. aprillini. Siis peaks jõustuma apteegireform, mille järgi need apteegid suletaks.

„158 päeva pärast ähvardab seda apteeki sulgemine. Põhjuseks ebaõnnestunud apteegireform, mis jõustub 1. aprillil 2020. Samal põhjusel tuleb sulgeda veel ligi 300 apteeki. Sotsiaalministeerium ei näe apteekide kadumises probleemi,” seisab sildil.

Suure valla varjus – ei ole, ei tule, ei saa

„Mis me siin targutame,” ütleb Nõva osavallakogu liige Ilme Peedoson, kui osavallakogu koosolek on poole peal. Poolteist tundi on läbi, teine poolteist on ees. „Need ettepanekud, mis me siin teeme, ei ole kohustuslikud Lääne-Nigula vallavanemale ega vallavolikogule,” ütleb Peedoson, osavallakogu vanim ja kunagise Nõva volikogu kauaaegne liige.

Kõrvits, suurepärane toiduaine

Kõrvits on üks imeline toiduaine, mida annab mitmel viisil ära kasutada, leiab Haapsalu kutsehariduskeskuse õpetaja Tiina Sootalu. Ta ise eelistab kõrvitsat püreena säilitada, et teda siis eri toitudes ära kasutada.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
eksole
4 aastat tagasi

Miks kõiki artikleid ei näe. Tahaks lugeda Nõva osavallast