0

Roomet loobus kogukonnakogu juhtimisest

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Risto Roomet (paremal) on kindel, et pritsikuuri saaks paari aasta jooksul päästekomando majaks ehitada ka oma jõududega. Kajar Kalamehe sõnul on pritsikuur oma kasulikkust juba suutnud tõestada. Foto: Urmas Lauri
Risto Roomet (paremal). Foto: Urmas Lauri

Palivere kogukonnakogu esimees Risto Roomet astus ametist tagasi ja uue esimehe valimiseni juhib kogu tööd aseesimees Eneli Ööpik.

„Ajapuudus, ei jõua 110 asjaga tegelda,” põhjendas Roomet oma tagasitõmbumist. Ta lisas, et on end taandanud ka mitmest komisjonist. Roometi sõnul keskendub ta õpingutele sisekaitseakadeemias ja veab edasi Palivere pritsikuuri renoveerimisprojekti.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz