Posti tänava kanalisatsiooniaukude asfalteerimine venib järgmisesse nädalasse

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Posti tänava kanalisatsioonikaevude ümbrused täideti ajutiselt asfaldi freespuruga. Foto: Urmas Lauri

Sel nädalal pidid Haapsalus Posti tänaval kanalisatsioonikaevude ümbrused asfaltkatte saama. Asfalteeriti vaid kahe kaevu ümbrus, ülejäänud teepinnaga samale tasandile tõstetud kaevude ümbrus täideti freesasfaldipuruga.

“Järgmisel nädalal saavad asfaltkatte ülejäänud. Kuna nende kaevude ümbrusele kuluv asfaldikogus on imeväike, siis sellise koguse Tallinnast tellides jahtub asfalt juba maha ja seda ei ole enam võimalik paigaldada,” selgitas linnavalitsuse pressiesindaja Tõnu Parbus. “Järgmisel nädalal on plaanis Väike-Mere tänaval asfalteerimine ja siis lõpetatakse ka Posti tänava kaevude ümbruste asfalteerimine.”

Praegu on kaevude ümbrus ajutiselt täidetud freesasfaldipuruga.

„Rekonstrueeritakse ka Posti-Vaba-Mihkli-Karja tänava ristmiku teekate. Kokku 245 m²,” kinnitas Parbus.

22. oktoobril selgus, et ehitushanke võitis Lääne Teed, kes lubas ristmiku uuendada 14 406 euro eest. „Kokku oli kaks pakkujat,” ütles Parbus.


Vt ka: “Galerii: Posti tänava slaalomirada püsib veel terve nädalavahetuse

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
10 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
sahiib
4 aastat tagasi

Haapsalu on masendav depressiivne väikelinn, kus tööd leitakse vaid ukrainast tulijatele.

Arvos
4 aastat tagasi

Oleks võinud oma käruga sõita täna Uuemõisa konsumi parklasse ja sealt veidi mahapandavat asfalti paluda.

Ära
4 aastat tagasi

Tehtud, mõeldud!

linnakodanik
4 aastat tagasi

Jääb arusaamatuks, kahe kaevu ümbruse asfalteerimiseks oli võimalik Tallinnast asfalti tellida, aga miks ei saanud tuua kopatäie rohkem asfalti ja kõik kaevude ümbrused asfalteerida? Elame justkui kiviajas. Ei mingit mõtlemist nendel linna ametnikel. Kas tõesti ei ole võimalik eelnevalt paika panna tööde organiseerimise graafikud, millised kooskõlastatakse kõigi töövõtjatega. Linnas kehtib teede ja tänavate sulgemise maks, kas siis töövõtjad seda maksu ei maksagi, kui nii külmakõhuliselt suhtuvad tööde lõpetamise tähtaegadesse? Millal küll lõppeb selline ükskõikne suhtumine linnavalitsuses?

Hulluarst
4 aastat tagasi

Tore,kui teid remonditakse. Aga millal mõistus koju tuleb ja keset tänavat olevad mõttetud ülekäiguraja märgid ära koristatakse ??

K.S
4 aastat tagasi
Reply to  Hulluarst

Mõistus lihtsalt ei taha minna koju mil nimeks Haapsalu Linnavalitsus…Ja pealegi enne lund ja talve asfalteerivad ainult luuserid ja käpardid. Muidugi on oma süü ka Haapsalu elanikonnal kes seda jõuku ikka ja jälle tagasi valib…

Kodanik2
4 aastat tagasi
Reply to  K.S

Tuletaks meelde et siin töö tellija vee ettevõte

kodanik
4 aastat tagasi
Reply to  Kodanik2

Mis tähtsust, kes alltöövõtja? Kaeveloa väljastas linnavalitsus ja väljataja paneb paika ka tingimused ning tähtaja. Ma ei saa sellest aru, miks peavad linnakodanikud kannatama linnavalitsuse käpardite pärast? Kui endil mõistust ei ole, siis pange amet maha. Võtke tööle haritud ning ka praktilise töö kogemusega oma ala spetsialistid.

juss
4 aastat tagasi
Reply to  kodanik

Kallid kodanikud! Printige eelnev kommentaar välja, riputage seinale ja enne valimisi lugegu hoolikalt läbi! Kui kohe aru ei saa, lugege veelkord või küsige kellegi käest abi, siis ehk saame ka uue peatänava!

Koma
4 aastat tagasi
Reply to  kodanik

Saada oma CV ära siis saame kõik hea ja ilusa linna endale. 🙂