Viigi kool kahaneb maakonnakooliks

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Kui seni on Haapsalu Viigi koolis käinud lapsi üle terve Eesti, siis edaspidi see nii enam ei ole – jäävad vaid kohalikud.

Kuigi kooli põhimääruses on Viigi kooli teeninduspiirkonnana märgitud veel terve Eesti, ei ole kaugemalt pärit lastel võimalik koolis käia, sest sellest sügisest on õpilaskodu nädalavahetustel suletud.

Sel põhjusel lahkus koolist sügisel kolm Narva last

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
juss
4 aastat tagasi

Lihtlabane ärimeeste lobi!

hääl kõrbes...
4 aastat tagasi

Milleks, milleks tahaks kisendada? Muidugi on lihtsam hallata väiksemat inimkooslust, aga iga inimene pidi ju meie väikeses Eestis oluline olema! Kuidas sealt pilvepiirilt küll paistab, kui kõige nõrgemaid ja “kotitakse”.

Ain
4 aastat tagasi

Riiki ehk keskvõimu huvitab edulugu. Mahajääjad on kohalik probleem. Muudmoodi ei oska küll tõlgendada olukorda, kus gümnaasiumid in riigi omad ja neid poputatakse ja esitletakse, sest gümnaasiumidest tulevad ju Eesti elu edasiviijad. Puuded jm hädad on kui kivi jala küljes, mis tuleb maha raputada. Amoraalne keskerakondlik hariduspoliitika.

Andres
4 aastat tagasi
Reply to  Ain

Raha maksab rohkem ,kui inimene.Elagu EKRE KESK.