Niine peatuse munakivid asenduvad unikividega

Niine peatuses on nüüd munakivide asemel unikivid. Malle-Liisa Raigla
Niine peatuses on nüüd munakivide asemel unikivid. Malle-Liisa Raigla

Haapsalus Niine bussipeatuses vahetatakse munakivid välja unikivide vastu.

Juuli keskpaigas kirjutas Lääne Elu, kuidas suured bussid ei mahu Niine peatusesse ja bussist väljuvad inimesed peavad astuma munakivide peale.

Nüüd lasi linnavalitus munakivid vahetada unikivide vastu.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
23 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
urmas
4 aastat tagasi

Kui te vaatate pildilt kõnnitee ja sõidutee vahelist mururiba, siis selle võrra oleks võinud kitsas kõnnitee laiem olla.

Sm munakivitee
4 aastat tagasi

Kas keegi on linnaviletsusest uurinud, et mis tingimustel need kivid vahetati? Kas polnud projektis ja hankes määratletud ning nüüd vahetab ehitaja garantiikorras ring? Või on hankes bussitasku suurus teine olnud ja ehitusjärelevalve paska tootnud? Või on tasku suurus võetud määruse järgi ja siinsed bussid ei vasta sellele, millede järgi on tehtud määrus? Või ei ole linnaliini taskus ette nähtud linnadevaheliste busside peatumist üleüldse ja seega need ei peagi sobima suurtele bussidele? Või lasi LV lihtsalt üle…

Kodanik
4 aastat tagasi

Prügikastid ka tulevad?

Reisija
4 aastat tagasi

Huvitav, millal ootepaviljonid tulevad? Sügis käes, tuul ja vihm pea iga päev

K.S
4 aastat tagasi
Reply to  Reisija

Kuuldavasti jäi linnavalitsusel õigel ajal hange korraldamatta, teema reklaamide paigaldamise kohta… Nüüd ongi nii, et kuna linnavalitsus ei tea millised reklaamid paviljonidele tulevad siis ei saa ju ka paviljone projekteerida ja veel vähem paigaldada…Aga vihma vastu aitab vihmavari..
PS! Olete Te üldse linnaisasid bussi ootamas näinud? Neil kuuldavasti sõidavad isegi koerad autodes(eelistatavalt UAZikutes)…

juhuslik
4 aastat tagasi
Reply to  Reisija

Miks ootepaviljonid? Tuleb tulla õigeaegselt peatusse ja paviljone pole vajagi.
Kui on paviljonid siis noored lõhuvad neid ja jälle on vaja parandada ning rahvas pole ikka rahul.

Kodanik
4 aastat tagasi
Reply to  juhuslik

Noortel nüüd muud tegevust. Käiakse poodides vargil.
Eile üks seltskond poisse seikles õhtul Realiseerimiskeskuses, edasi mindi väiksesse Rimisse.
Miks Rimides enam ei ole turvamehi? Kas Haapsalu turvad on lödipüksid või kõlbab ainult seal töötada, kus actionit ei toimu?

mina ise
4 aastat tagasi

Kes Linnavalitsusest maksis omast taskust tehtud Kilplase töö ja materjali kinni. Kui keegi ei maksnud, miks siis Linnapea veel ametis on ja selliseid lollusi läbi laseb? Aeg on juba panna need Linnavalitsuse poliitilised Päevavargad oma rahakotiga vastutama tegema jäetud lauslolluste eest või mitte suutmise eest teha mittepoliitilist tööd linnarahva heaks!

Valdo
4 aastat tagasi

Pole sõnu. Soovin vähem vihkamist ja rohkem sallivust.
Päikest teile päevadesse.

Agu
4 aastat tagasi
Reply to  Valdo

Sallijad need kõige suuremad vihkajad ongi!

Agu
4 aastat tagasi
Reply to  Valdo

Raha pannakse rahakotist pihta ja ole salliv!? Kui kuskil eksitakse, siis tulebki tagasisidet anda ju! Kriitika ei ole alati halb vaid on ka edasiviiv

Kommitädi
4 aastat tagasi

Haapsalu rahvale hakatakse tagastatava tulumaksuraha asemel linna kaudu munakive tagastama.

kodanik
4 aastat tagasi

Õelge, mis inimesed seal linnavalitsuses töötavad? Jääb mulje, et ajudeta. Kas siis tõesti kohe ei saanud unikivi paigaldada? Kes selle “ämbri” nüüd kinni maksab? Ega mitte meie, maksumaksjad?

K.S
4 aastat tagasi
Reply to  kodanik

Loodan, et linnavalitsus selle Ämbri ikka oma hiiglaslikust palgafondist maksab, mitte järjekordselt maksumaksja kraesse ei vääna…

juhuslik
4 aastat tagasi
Reply to  K.S

Kiire ja oskusliku kivivahetuse eest saavad määratakse linnavalitsuse töötajatele preemia. Vot nii!

Agu
4 aastat tagasi
Reply to  juhuslik

Kiirele tegutsemisele ja korraliku vigade paranduse eest ulebki inimesi premeerida ju! Kui poleks seda ümber tehtud, siis oleks häda kui suur olnud, aga nüüd kõik hästi!

juss
4 aastat tagasi
Reply to  kodanik

Asi pole unikivides, vaid ikka selles, et keegi (kloun?) ei taibanud mõõta bussi pikkust! Tuimalt laotud unikivid on ikka väga mage, võrreldes algse lahendusega!

Nii on
4 aastat tagasi
Reply to  juss

Ehitati vastavalt projektile. Üks asi on valmis projekt (mis võib olla absurdne), aga teine asi on see, kui küündimatu linnaametnik võtab projekti vastu. See, mis võib olla ilus paberil, ei pruugi reaalsuses toimida. Sellepärast ongi vaja, et vastav ametnik oleks ka vastava haridusega ja omaks ruumilist mõtlemist.

Agu
4 aastat tagasi
Reply to  kodanik

Raha ei teki õhust ju !!! Loomulikult on see linna eelarvest. Parem korda teha ikka ju, mis teha kui valimas inimesed ei käi, valige või kandideerige ise kohalikku omavalitsusse, kui teadjamad olete. Lihtne ju!

Miss
4 aastat tagasi
Reply to  kodanik

Linnavalitsuses töötavad poliitproilerid ja Suklese tallalakkujad!

Tuul
4 aastat tagasi
Reply to  kodanik

Rahunege maha oma maksumaksja rahaga, te isegi ei tea palju teilt võetakse ja kuhu täpsemalt raha läheb, mingi väikse nelja ruuduse kivivahetuse peale kukutakse karjuma, mis ostseselt meile igaühele umbes mõnikümmend senti maksma läheb, aga kisa on nii suur. Hea, et korda tehakse. Väikse apsakas juhtus, ei ole seal valitsuses ka robotid, inimesed ikka.

juss
4 aastat tagasi
Reply to  Tuul

Ei ole see väike apsakas, vaid pohuism!

Nii on
4 aastat tagasi
Reply to  Tuul

Neid “apsakaid” on juhtunud juba liiga palju (muuhulgas põhikooli ehituse hilinemine, Kuuse tänava kergliiklustee seiskumine jne). Need pole apsakad, vaid drastilised vead kas linna poolt kinnitatud projektis või selles, et linna poolt ei loeta lepinguid. Puhas ebakompetentsus ja pohhuism, lisaks küündimatus ja loogilise mõtlemise puudumine.