0

Lääne Elu paberleht laupäeval, 14. septembril

Lääne Elu

info@le.ee

Margus Linnamäe ostab Linnamäe lihatööstuse

Suurärimees Margus Linnamäe investeerimisfirma UP Invest ostab ära üle 30aastase ajalooga Linnamäe lihatööstuse, ettevõtte juhatuse liikme Tarmo Küla sõnul otsis ta ettevõttele uut osanikku.

Intervjuu Kaido Kaabermaga: rajal otsustab vehkleja, mitte treener

Eesti naiste vehklemiskoondise peatreener Kaido Kaaberma meenutab intervjuus oma sportlasetee kõige raskemaid aegu ja tõdeb, et Haapsalus tunnustati vehklejate häid tulemusi alles uue saali ehitamisega.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz