Lääne-Nigulal pole Kekkiläga kokkulepet

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Foto: Urmas Lauri

Foto: Urmas Lauri

Lääne-Nigula vallavalitsus pole Kekkilä turbatootmisettevõttega kompromissi sõlminud ega kavatse seda teha enne, kui riigikohus otsuse langetab.

„Praegu läbirääkimisi ei toimu,” ütles Lääne-Nigula vallavanem Mikk Lõhmus.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
juss
4 aastat tagasi

Võlgadest vabanemiseks võtta laenu? Sa lärrivoks oled ikka soodavabriku omaniku poeg.

Sass S
4 aastat tagasi

Kuule Larry ,mine oma lolli jutuga kuu peale !

brunn
4 aastat tagasi

Ma arvan, et siin räägitakse kahest erinevast asjast. Sadama müük ja turba kaevandamine.

eks ta ole
4 aastat tagasi
Reply to  brunn

Kekkilä kaevandamisleping ongi seotud Nõva sadama müügiga – meie anname teile kaevandamisloa ja teie meile soodsa hinnaga sadama. Kui nüüd kaevandamisluba ei anta, pole ilmselt Kekkiläl ka pointi sadamat müüa, eriti veel sellise võileivahinna eest. Ilmselt ta sadama ikka müüb, aga kas hind tuleb 2 või isegi 3 korda kallim …. ja meie maksumaksjatena plekime selle rõõmsalt kinni

seos
4 aastat tagasi
Reply to  eks ta ole

Kas sadama müügitehing mitte ajalugu pole juba?

hehh
4 aastat tagasi
Reply to  seos

keegi pole lepingut näinud ja valla dokumendiregistris sellist paberit pole. Lääne Elu väitis ainsana, et leping allkirjastaud, paar päeva hiljem ERR-ile ütles Lõhmus, et läbirääkimised käivad ja leping on allkirjastamisel.

tase
4 aastat tagasi

17. juulil kirjutas püstolreporter Urmas Lauri, et leping on allkirjastatud https://online.le.ee/2019/07/17/nova-sadam-sai-ujuvkai/
Kas vallast tilgutati valeinfot?

Selles
4 aastat tagasi
Reply to  tase

asjas on palju häma. Esiteks, miks peab vald ostma maksumaksja raha eest väikesadama. Omanik arendaks sadama nagunii välja, jutt odavast hinnast on häma.Siin võib-olla midagi hoopis muud taga ja äri käib üle volikogu pea. Lõhmusele tuleks üks korralik kuulamine ja umbusaldus korraldada, siis võib-olla hakkaks asjasse selgust tulema.