Politsei taotleb lõbustuskohas Aed alkoholimüügi piiramist

Lõbustuskoht Aed rikub järjepidevalt öörahu. Arvo Tarmula
Lõbustuskoht Aed rikub järjepidevalt öörahu. Arvo Tarmula

Haapsalu politsei käis ülemöödunud nädalavahetusel kümmekond korda vanalinna populaarses lõbustuskohas Aed inimesi liigset lärmi tõttu korrale kutsumas, niivõrd sage väljakutsete arv ajendas korrakaitsjaid saatma linnavõimudele kirja ettepanekuga piirata seal alkoholimüüki, kirjutab Postimees.

Haapsalu politseijaoskonna juht Andrei Taratuhin kurtis Haapsalu linnapeale Urmas Suklesele ja volikogu esimehele Jaanus Karilaiule saadetud kirjas, et lõbustusasutusest tulev lärm ületab pidevalt ümbruskonna elanike taluvust. Samuti märkis Taratuhin, et kui linnavalitus on andnud loa üritusele kella 3 ööse, siis tihti kestab pidu kella 6-7.

Politsei alustas öörahu rikkumise tõttu Vannalinna Lounge OÜ suhtes väärteomenetlust. Kuna alkoholimüüki reguleerib omavalitsus, tegi politsei Suklesele ja Karilaiule ettepaneku kaaluda Aias alkoholimüügi piiramist nii, et koha tegevus ei häiriks öörahu.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
17 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kont
4 aastat tagasi

Teinud trahv kohe ära ja kui ei mõju siis järgmine trahv jne. Kuni kl 3-ni on baaridel ja klubidel tavaliselt lubatud alkoholi müüa ja hakata otsi kokku tõmbama. Seal 3×3 meetrit nurgataguses lällatakse hommikuni.

Hahah
4 aastat tagasi

Öine valve ei saanud jaoskonnas magada rahulikult? 🤣

Ahsoo!?
4 aastat tagasi
Reply to  Hahah

Inimesed kes vanalinnas elavad ei saa ka magada . Sellepeale kohe ei tulegi?

Alibaba
4 aastat tagasi

Sellel seltskonnal ongi seal karistamatuse tunne. Arvavad ,et meie oleme need kõige kõvemad vennad ja teeme mis heaks arvame. Olen sellele korduvalt tunnistajaks olnud. Eks elu karistab ja õpetab.

Eino B.
4 aastat tagasi

Lihtsam on ikka kinni panna ja ära keelata. Peaasi, et keegi ei segaks ja saaks rahulikult kiirust mõõta ja trahve kirjutada. Elan ka suht lähedal sellele läbulale. Suviste pidustuste vastu ei ole midagi kui kell 00.00 tümakas vaiksemaks keeratakse. Elu ei saa seisma panna. Enamus aastast seisab nii kui nii. Mis puutub aga korra hoidmisse siis paraku politseid näeb ainult autosid pesemas vanalinnas.

Ahsoo!?
4 aastat tagasi
Reply to  Eino B.

Mida politsei siis peale korra valvamise veel peaks tegema? Igalt vastutulijalt dokumente pidevalt küsima või? Öise rahu rikkumise ohjeldamiseks peabki tegutsema ju. Peod on toredad, aga kell kuus hommikul pole mingit üritust enam ju, vaid joomaste inimeste räuskamine…

Eino B.
4 aastat tagasi
Reply to  Ahsoo!?

Korra valvamine tähendab seda, et valvurid on aündmuste keskel mitte ei maga kuskil Taebla küljeall trassil.

komissar Paio
4 aastat tagasi
Reply to  Eino B.

meie ei maga , me teenime rahvast

Ära
4 aastat tagasi
Reply to  Eino B.

Ju siis mitte nii suht lähedal, et tümakas vähe häirib.

K.S
4 aastat tagasi

Kui selle asemel, et nimetet kõrtsi 10 väljasõitu mõne tunni jooksul teha oleks pollad taibanud sinna ühe omasuguse paigale jätta, vat kus siis alles oleks saanud kütust kokku hoida!

Tont
4 aastat tagasi
Reply to  K.S

Ühest küll ei piisa-see joodetakse kohe täis !

muig
4 aastat tagasi

vähemalt polnud politseil pikka maad minna, bensu vist ka ei kulunud :DD

Nimetu
4 aastat tagasi
Reply to  muig

Nalja teed või? Ka sinna sõidetakse autoga. Oled sa Haapsalus näinud jalgsiparulli? See on ju füüsiliselt koormav. Mõnusam on autos istuda ja elmari raadiot kuulata. Ei kosta väljast lärm sisse ja ei kuule mis ümberringi toimub. Hea ja mugav. Sa Taratuhhin pane oma paksukesed jalgsi liikuma ja elu vanalinnas on palju rahulikum.

unine
4 aastat tagasi
Reply to  Nimetu

Huumoriga kribatud kommentaarid pole küll kohased praegusel juhul-kui elaks ikka ise selles piirkonnas ja kaunil suveööl oled ööde viisi välja puhkamata, siis mõistaksite ,et see on vägagi väsitav ja vastik kuulata ööd otsa napsitanud inimeste tralli. Linnavõim-tehke asjale lõpp.

juss
4 aastat tagasi
Reply to  unine

Kus see huumor? Ise teen nalja, ise naeran? See pole ju huumor, vaid patoloogia!

komissar Paio
4 aastat tagasi
Reply to  unine

huumorit me ei mõista , me vahest teeme nalja lihtsalt

komissar Paio
4 aastat tagasi
Reply to  muig

ja kütust meil on , ja kodused autod ka kõrini täis