Metsa tänava remont lükkub sügisesse

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kaasava eelarve raha on kahel korral läinud Metsa tänava kõnnitee ehituseks. Foto: Arvo Tarmula
Ka kaks aastat tagasi remonditi kaasava eelarve rahadest Metsa tänava kõnniteed. Arvo Tarmula

Haapsalu tänavuse kaasava eelarve hääletusel enim hääli saanud Metsa tänava kõnnitee remont algab ilmselt hilissügisel.

Haapsalu aselinnapea Innar Mäesalu sõnul ei saa kõnnitee remondiga alustada ilmselt enne oktoobri lõppu, sest kaugkütet pakkuv Utilitas plaanib septembris-oktoobris uuendada Metsa tänavatorustikku. „Pole ju mõtet enne tänavat remontima hakata, kui torud pandud,” ütles Mäesalu.

Sel aastal on Metsa tänaval kavas remontida kõnnitee Jalaka tänava ristmiskust Teele kohviku poole. Mäesalu sõnul käib praegu arutelu, kas remontida osa teest kaasavas eelarves ette nähtud 20 000 euro eest või leida linnaeelarvest lisaraha, et korda saaks terve kõnniteelõik. „Ehk saaks siis uuendada ka sõidutee katet, sest lähema viie aasta jooksul seal torutöid plaanis ei ole,” rääkis Mäesalu.

Küsimusele palju lisaraha oleks vaja terve kõnnitee ja sõidutee katte remondiks, ei osanud Mäesalu öelda. „Me pole veel hinnanguid võtnud,” põhjendas ta.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Maksumaksja
4 aastat tagasi

Kas nüüd ajakirjanik on lihtsa asja segaseks kirjutanud või ongi see aselinnapea tekst, aga kroonib seda pärl, mis meenutab nõukogude armee prapori juhtnööri sõduritele, kus ta pani kokku aja ja mateeria : “Kaevake kraavi alates sellest postist, kuni lõunani”. (Sel aastal on Metsa tänaval kavas remontida kõnnitee Jalaka tänava ristmiskust Teele kohviku poole. LE)

linnakodanik
4 aastat tagasi

Kas see uus aselinnapea pole kuulnud rahvasõna, et rege rauta suvel, vankrit talvel. Kuidas on võimalik, et linnavalitsus annab kaevamisloa soojatorustiku uuendamiseks hilissügiseks septembris- oktoobris, kui on juba tavaliselt vihmased ilmad ja ka esimesed öökülmad. Miks ei või seesuguseid töid teha enne kütteperioodi algust? Ja see kõnnitee ehitus, mida aselinnapea planeerib peale tänavatööde lõppu, ilmselt siiski hoopiski novembrisse. Kas ka nende töödega ei võiks varemalt peale hakata, sest soojatorustik paikneb ju sõidutee all?

K.Tee
4 aastat tagasi

See Linnavalitsuse ettekääne, et pärast oleks kellegile näpuga näidata. Ametnikud mõtlevad väljapääsu oma tegemata jätmisest veel palju vällja.
Peaasi, et ise raha saaks ja ametikoht alles. Et oma haldusalas firmadele ette kirjutada linnas tegemiste kohustusi – ametnikud EI TAHA! Siis pole kellegi peale süüd ajada

ats
4 aastat tagasi

selliseid asju tuleb teha ikka talvel, sest siis on tööde majt kõike suurem. majandus peab olema ju efektiivne.

Fred
4 aastat tagasi

Kas utilitas ise ei peaks enda raha eest asfalteerida peale kaevetööd?

Nimi kohustuslik
4 aastat tagasi
Reply to  Fred

Asfalteerib, kaeviku laiuse nagu eeskirjad ette näevad. Aga siis kõik kisame, miks mingi triip ainult tehti ja risti üle tee

K.S
4 aastat tagasi

Arvan, et just niiviisi lähebki, ainult oktoobri lõpus…