5

Lääne Elu paberleht laupäeval, 1. juunil

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Haapsalu on veinipäevadeks välja müüdud

Haapsalu hotellides ja külalistemajades broneeritakse veinipäevade, Ameerika autode sõu ja Augustibluusi ajaks majutust suisa kaks aastat ette, mistõttu vaba voodit on praegu peaaegu võimatu leida.

Laulupeotuld tervitatakse kõikjal laulu ja tantsuga

Saaremaalt laupäeval läbi Eesti liikuma hakkav laulupeotuli rändab kolmapäeval ja neljapäeval mööda Läänemaad ning sel ajal on ka Läänemaa tantsu- ja laulupidu. Tuli läbib suurema osa Läänemaa endistest vallakeskustest. Ainus vald Läänemaal, kuhu tuli oma teekonnal ei jõua, on meretagune Vormsi.

Osmussaar – neljas ilmasammas

Osmussaare saarevaht Rita Koppel on kindel, et just saarel on üks neljast energiasambast, millel püsib maailm. „Minul käis see krõps läbi kohe esimestest sammudest, kui ma 2001. aastal siia jõudsin. Nii ongi!” meenutas saarevaht oma esimest külaskäiku viikingite peajumala Odini hauakohaks peetavale saarele.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
erks
erks

ma olen tähele pannud et need vennad kes enda sõprade naha nii kergelt turule viivad nagu karilaid lõpetavad kerjustena. need samad nennad löövad varsti ise karilaiule noa selga , ootavad vaid võimalust ja see on vaid aja küsimus.

Haapsalust
Haapsalust

Lubage naerda, Innar???

noh
noh

Mäesalusid on erinevaid, mõni oli redis ja mõni on päris peet. Ühine neil siiski komsomolinoorus.

RAUD
RAUD

Roosi oleks pidanus Sukule andma. Tema sai oma tahtmise. Karilaid hüppab, mis ta hüppab, aga jääb nii nagu BOSS ütleb. Nautige muusikat ja ostke hoolsalt Mareti kokaraamatuid. Selline on BOSSI soov. Juhhei, rõõmustage!

Hea soov ju
Hea soov ju

Juba ennevanasti õeldi, et jääb nii nagu pikk ütles…

wpDiscuz