Karilaid käis Helmelt raudteele toetust küsimas

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Haapsalu raudteejaam. Foto: Arvo Tarmula
Haapsalu raudtee. Arvo Tarmula

Eelmisel reedel käisid riigikogu Haapsalu raudtee taastamise toetusrühma esimees Jaanus Karilaid (Keskerakond) ja aseesimees Helle-Moonika Helme (EKRE) ning Haapsalu linnapea Urmas Sukles (VL HaRi) kohtumas rahandusminister Martin Helmega (EKRE), et küsida toetust Haapsalu raudtee taastamisele.

„Kui me saavutame valitsuspartneritega kokkuleppe, et oluliste taristuobjektide valmis ehitamiseks saame vajadusel kaasata laenuraha, annab see meile võimaluse taristut, sealhulgas Haapsalu raudteed, jõuliselt arendada,” ütles Martin Helme Lääne Elule.

Isamaa esimehe Helir-Valdor Seedri ja peasekretäri Priit Sibula nimel selgitas erakonna nägemust asjast Isamaa kommunikatsioonijuht Mart Luik. „Investeering Haapsalu raudteesse on osa riigieelarvestrateegia läbirääkimistest, mis toimuvad mais,” ütles Luik.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Peoleo
4 aastat tagasi

Arstiabiga on lood kehvasti. Sest normaalne inimene projektile,mis arvutuste kohaselt end ära ei tasu,sadu miljoneid laenu ei võta. Kuna kaubavedu pole ja praegugi sõidavad iga tund pooltühjad,mugavad bussid Tallinna vahet, jäämegi seda hobuse unenägu doteerima. Pealegi peatub see kiirong ainult 3-4-s kohas.Tara aga poolitab Läänemaa.