Asuküla koolimaja saab soojaks

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Asuküla vana koolimaja peab mai lõpuks korda saama, sest juuni alguses võõrustatakse seal laulupeotuld. Foto Arvo Tarmula

Asuküla vana koolimaja ümber käib kõva ehitustöö, mille käigus hoone soojustatakse ja uuendatakse küttesüsteem. Töö läheb kokku maksma 160 000 eurot, millest 80 000 eurot on hasartmängumaksust saadav regionaalsete investeeringutoetuste programmi toetus, ülejäänu aga Haapsalu linna raha.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
TALLINN
4 aastat tagasi

ahaaaa minu vana koolimaja,ma arvan et hasartmangumaksu raha inimeste kulutatud raha kasiino,toto,loto, istuge aga TALLINNA suvalises kasiinos maha ja hakkake mangima ,eesti riigi auks,soovitan sellist mangu proovida nagu LUKY LADIES DELUXE JA 5 EUROSE PANUSEGA,FENIKSS CASINOS.TALLINNA BUSSIJAAMA KORVAL

Lihtsalt kodanik
4 aastat tagasi

Jah, nii see maksuraha tuulde lendub. Mis kasu on ainult soojustamisest ja küttesüsteemi uuendamisest kui soojustus jäetakse ilma tuuletõkketa. Võib veel aru saada, et odavaima ehitaja leides, ei valda viimane teemat. Aga kes on projekti autor ja kus on järelvalve silmad? Aga noh, kui maksurahast puudu tuleb, eks siis tõstame aga makse ja nii see meie rattakene põõrleb.

Lihtsalt Maria
4 aastat tagasi

Tuuletõkke plaat on ju otse silmaga näha, kui tähelepanelikult pilti vaadata ja kindlasti on seal alla soojustusvill :).
Edu lihtsalt kodaniklule!
P.S. Asuküla pole ka nii kaugel südalinnast, et kohapeale suure huvi korral vaatama sõit rahakotis megasumma neelaks <3