2

Koolivaheajal saab lasteraamatukogus meisterdada ja kuulata õudusjutte

Lääne Elu

info@le.ee

Lasteraamatukogus jätkuvad koolivaheajal meisterdamistunnid. Arvo Tarmula

Aprillikuiselt koolivaheajalt Haapsalu lasteraamatukogus ei puudu seekord jutu-, mängu- ja meisterdamistunnid ning juba traditsiooniks saanud jutuhommik.

Teisipäeval, 23. aprillil ja neljapäeval, 25. aprillil toimuvad jutu-, mängu ja meisterdamistunnid. Teisipäevases tunnis, mis kannab nime „Jüripäev Jüridega“ saavad lapsed tutvuda lastekirjanduse tuntumate Jüridega. Lisaks on kavas põnev otsimismäng ning kevadine meisterdamisnurk. Neljapäevases tunnis „Totu ja sõbrad lasteraamatukogus“ aga asume Totu eeskujul luuletama ja maalima.

Laupäeval, 27. aprillil on kõik vanuselt ja südamelt lapsed oodatud kuulama õudusjutte, sest Haapsallu on jõudnud õudus- ja fantaasiafilmifestival HÕFF.

Kõik üritused algavad kell 11.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Miks
Miks

just öudusjutte? Päris haige värk mingi ajuiiglas(t)e poolt välja möeldud. Muuseas käimas on Ûlestöusmispyhade nädal. Sel nädalal räägitakse lugusid Jeesusest Kristusest. Kus maailmas te Haapsalus elate?

Kodanik
Kodanik

Kes tahab seda samust kuulda läheb ise kirikusse.

wpDiscuz