Koolivaheajal saab lasteraamatukogus meisterdada ja kuulata õudusjutte

Lääne Elu

info@le.ee

Lasteraamatukogus jätkuvad koolivaheajal meisterdamistunnid. Arvo Tarmula

Aprillikuiselt koolivaheajalt Haapsalu lasteraamatukogus ei puudu seekord jutu-, mängu- ja meisterdamistunnid ning juba traditsiooniks saanud jutuhommik.

Teisipäeval, 23. aprillil ja neljapäeval, 25. aprillil toimuvad jutu-, mängu ja meisterdamistunnid. Teisipäevases tunnis, mis kannab nime „Jüripäev Jüridega“ saavad lapsed tutvuda lastekirjanduse tuntumate Jüridega. Lisaks on kavas põnev otsimismäng ning kevadine meisterdamisnurk. Neljapäevases tunnis „Totu ja sõbrad lasteraamatukogus“ aga asume Totu eeskujul luuletama ja maalima.

Laupäeval, 27. aprillil on kõik vanuselt ja südamelt lapsed oodatud kuulama õudusjutte, sest Haapsallu on jõudnud õudus- ja fantaasiafilmifestival HÕFF.

Kõik üritused algavad kell 11.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Miks
5 aastat tagasi

just öudusjutte? Päris haige värk mingi ajuiiglas(t)e poolt välja möeldud. Muuseas käimas on Ûlestöusmispyhade nädal. Sel nädalal räägitakse lugusid Jeesusest Kristusest. Kus maailmas te Haapsalus elate?

Kodanik
5 aastat tagasi
Reply to  Miks

Kes tahab seda samust kuulda läheb ise kirikusse.