Lääne prefektuuri parimad abipolitseinikud on Aivar Kaus ja Mikko Kiisa

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

võidu võttis Haapsalu politseijaoskonna abipolitseinike tiim koosseisus Aivar Kaus (tagaplaanil) ja Mikko Kiisa. Foto. PPA
võidu võttis Haapsalu politseijaoskonna abipolitseinike tiim koosseisus Aivar Kaus (tagaplaanil) ja Mikko Kiisa. Foto. PPA

Laupäeval terve päeva väldanud Lääne prefektuuri abipolitseinike kutsemeistrivõistlustel osales kaheksa kaheliikmelist meeskonda, võidu võttis Haapsalu politseijaoskonna abipolitseinike tiim koosseisus Aivar Kaus ja Mikko Kiisa.

Võistlustel osalesid meeskonnad kõigist Lääne prefektuuri jaoskondadest – Haapsalust, Pärnust, Raplast, Paidest, Kärdlast ja Kuressaarest ja üks Sisekaitseakadeemia kadettide võistkond. Võistkondadel tuli oma oskusi näidata väljakutse lahendamisel ja selle kohta intervjuu andmisel, taktikalises ülesandes, teadmiste testis, tulirelva käsitsemisel ja auto vigursõidus.

Esikoha saavutasid Haapsalu politseijaoskonna abipolitseinikud Aivar Kaus ja Mikko Kiisa, teisele kohale tuli Pärnu abipolitseinike tiim koosseisus Kady Kalvet ja Harli Kodasma ning kolmanda koha said Paide abipolitseinikud Evelii Luukas ja Margus Nurmik.

Lääne prefekt Kaido Kõplas ütles autasustamisel, et võistkonnad olid tublid. „Võistlus oli kui üks suur õppus, mis kindlasti pani proovile, kuid aitas ühtlasi oskusi ja omavahelist koostööd lihvida,“ sõnas Kõplas.
Esikolmik läheb Lääne prefektuuri esindama abipolitseinike vabariiklikele kutsemeistrivõistlustele, mis peetakse juba mai alguses Lääne-Virumaal.

Võistluste paremusjärjestus:

  1. koht Haapsalu abipolitseinikud Aivar Kaus ja Mikko Kiisa
  2. koht Pärnu abipolitseinikud Kady Kalvet ja Harli Kodasma
  3. koht Paide abipolitseinikud Evelii Luukas ja Margus Nurmik
  4. koht Rapla abipolitseinikud Helliki Jakk ja Jaan-Martin Kuusmann
  5. koht Sisekaitseakadeemia kadetid Karel-Ken Kooskora ja Heiki Mägi
  6. koht Pärnu abipolitseinikud Rene Järvmägi ja Dagnar Aavik
  7. koht Kärdla abipolitseinikud Anet Post ja Silver Fokin
  8. koht Kuressaare abipolitseinikud Käti Väin ja Ave Urb
Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments