10

Politsei pidas pearabi ähvardanud mehe kinni

Avatar

BNS

Eesti pearabi

Eesti pearabi Efraim Shmuel Kot. Foto: Vikipeedia / Ave Maria Mõistlik – Üleslaadija oma töö, CC BY-SA 4.0
Politsei tuvastas ja pidas kinni mehe, kes ähvardas laupäeval Tallinnas Eesti pearabi.

Politseinikud tuvastasid, et pearabi solvaja on 27-aastane mees, ütles Põhja prefektuuri ennetus- ja menetlustalituse juht Jelena Mirošnitšenko. Mees peeti pühapäeval Tallinna kesklinnas asuvas kaubanduskeskuses kinni.

Mirošnitšenko sõnul on mees väärteo korras 48 tunniks kinni peetud. Mees tunnistab oma tegu.

Politseinikud kontrollivad täiendavalt mehe tausta ja koguvad ka tõendeid tema kodust, lisas Mirošnitšenko.

Vahejuhtum leidis aset laupäeval Tallinna kesklinnas Paberi trammipeatuse lähedal. Munitsipaalpolitsei piletipatrull tabad trammis piletita sõitnud noormehe. Noormees viidi trammist maha ja hakati trahvi vormistama. Samal ajal läks mupo bussi juurest mööda pearabi koos lastega, et ületada teed.

“Ilmselgelt närviline ja ebatsensuursete väljenditega patrulli kostitanud noormees vestles kogu aeg telefonis tuttavaga. Menetlustoimingu ajal möödus taamal rabi koos lastega, kelle suunas närvilises olekus noormees solvavaid väljendeid kasutas,” ütles mupo pressiesindaja. Tema sõnul sekkus patrull koheselt ja lõpetas noormehe ebaviisaka käitumise, lubades allumatuse korral kohale kutsuda politsei.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Pook
Pook

Arvake ära millega tegeleb igapäevaselt siin Eestis üks rabi, kellel on juba 10 last ja pildilt näha, et noor mees?

Vahur Reede, saarlane
Vahur Reede, saarlane
On asi ja asja kajastus. Neil asjadel peaks olema mingigi kattuvus aga selle sündmuse kohta oli mitu kajastust, et MuPo ei reageerinud. Siin kirjutises on faktid (“faktiväited”), mitte hinnang kellegi tegevusele. MuPol ei saanudki muud moodi reageerida, kui informeerida sellistest asjaoludest “riigipolitseid” — omavalitsuste korrakaitseüksutel hetkel ei ole sellist pädevust, et ise tegutseda selliste juhtumite puhul, mis ise on Politsei ja Kaitsepolitsei pädevuse piiril. Ja mitteametlike koalitsiooniläbirääkimiste üks läbitud punkt ongi KOVide korrakaitseüksustele suuremate volituste andmine. Hetkel on omavalitsuste korrakaitseüksustel volitus reageerida mingi jutu valjuse peale, mitte sisu peale — lause “juudid ahju!” südapäeval või lärm “Me metsavennad, eee” südaööl… Loe rohkem »
jaanus
jaanus

Antisemitism on olnud olemas sellest ajast peale, mil ka juuudid on olemas olnud.Tänapäeva antisemitism on varjatum nagu siinsetestki kommentaaridest näha,aga mitte selle pärast vähem ohtlik kui Hitleri oma. Hitler hävitas Saksamaa ja Eurooopa ja osa maailmastki peamiselt põhjustatuna sellest jõledusest , mida üldise sõnaga nimetatakse antisemitismiks.

juss
juss

Kui vähegi saad, käi Iisraelis, ehk koidab!

Olgem ausad
Olgem ausad

Politseipoolne aktsioon võeti ette, kuna tegu oli juudiga. Kui eestlased ja venelased omavahel kisklvead, siis politsei ainult naerab selle peale.

Zimmerman
Zimmerman

Ahju lubas panna . Kas ikka on reaalne ähvardus ? Kust too vaene mees selle ahju oleks võtnud? Mikrolaineahju või ?! 😅

Abcmas
Abcmas

Lase ennast kontrollida.

Mart
Mart

Mida ta siis tegi, ähvardas või solvas.

Pidur
Pidur

Olles vaadanud videolõiku sellest nö ähvardamisest siis kisa jälle ei millestki. Purjus venelased sõmavad eestlasi hullemini. Aga noh, eestlane pole ju juut…

Zimmerman
Zimmerman

Piletita sõidu eest 2 päeva aresti ja kodu läbiotsimine ?! Maailm on ikka ära pööranud !

wpDiscuz