Politsei pidas pearabi ähvardanud mehe kinni

BNS

Eesti pearabi

Eesti pearabi Efraim Shmuel Kot. Foto: Vikipeedia / Ave Maria Mõistlik – Üleslaadija oma töö, CC BY-SA 4.0
Politsei tuvastas ja pidas kinni mehe, kes ähvardas laupäeval Tallinnas Eesti pearabi.

Politseinikud tuvastasid, et pearabi solvaja on 27-aastane mees, ütles Põhja prefektuuri ennetus- ja menetlustalituse juht Jelena Mirošnitšenko. Mees peeti pühapäeval Tallinna kesklinnas asuvas kaubanduskeskuses kinni.

Mirošnitšenko sõnul on mees väärteo korras 48 tunniks kinni peetud. Mees tunnistab oma tegu.

Politseinikud kontrollivad täiendavalt mehe tausta ja koguvad ka tõendeid tema kodust, lisas Mirošnitšenko.

Vahejuhtum leidis aset laupäeval Tallinna kesklinnas Paberi trammipeatuse lähedal. Munitsipaalpolitsei piletipatrull tabad trammis piletita sõitnud noormehe. Noormees viidi trammist maha ja hakati trahvi vormistama. Samal ajal läks mupo bussi juurest mööda pearabi koos lastega, et ületada teed.

“Ilmselgelt närviline ja ebatsensuursete väljenditega patrulli kostitanud noormees vestles kogu aeg telefonis tuttavaga. Menetlustoimingu ajal möödus taamal rabi koos lastega, kelle suunas närvilises olekus noormees solvavaid väljendeid kasutas,” ütles mupo pressiesindaja. Tema sõnul sekkus patrull koheselt ja lõpetas noormehe ebaviisaka käitumise, lubades allumatuse korral kohale kutsuda politsei.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
10 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Pook
5 aastat tagasi

Arvake ära millega tegeleb igapäevaselt siin Eestis üks rabi, kellel on juba 10 last ja pildilt näha, et noor mees?

Vahur Reede, saarlane
5 aastat tagasi

On asi ja asja kajastus. Neil asjadel peaks olema mingigi kattuvus aga selle sündmuse kohta oli mitu kajastust, et MuPo ei reageerinud. Siin kirjutises on faktid (“faktiväited”), mitte hinnang kellegi tegevusele. MuPol ei saanudki muud moodi reageerida, kui informeerida sellistest asjaoludest “riigipolitseid” — omavalitsuste korrakaitseüksutel hetkel ei ole sellist pädevust, et ise tegutseda selliste juhtumite puhul, mis ise on Politsei ja Kaitsepolitsei pädevuse piiril. Ja mitteametlike koalitsiooniläbirääkimiste üks läbitud punkt ongi KOVide korrakaitseüksustele suuremate volituste andmine. Hetkel on omavalitsuste korrakaitseüksustel volitus reageerida mingi jutu valjuse peale, mitte sisu peale — lause “juudid ahju!” südapäeval või lärm “Me metsavennad, eee” südaööl… Loe rohkem »

jaanus
5 aastat tagasi

Antisemitism on olnud olemas sellest ajast peale, mil ka juuudid on olemas olnud.Tänapäeva antisemitism on varjatum nagu siinsetestki kommentaaridest näha,aga mitte selle pärast vähem ohtlik kui Hitleri oma. Hitler hävitas Saksamaa ja Eurooopa ja osa maailmastki peamiselt põhjustatuna sellest jõledusest , mida üldise sõnaga nimetatakse antisemitismiks.

juss
5 aastat tagasi
Reply to  jaanus

Kui vähegi saad, käi Iisraelis, ehk koidab!

Olgem ausad
5 aastat tagasi

Politseipoolne aktsioon võeti ette, kuna tegu oli juudiga. Kui eestlased ja venelased omavahel kisklvead, siis politsei ainult naerab selle peale.

Zimmerman
5 aastat tagasi

Ahju lubas panna . Kas ikka on reaalne ähvardus ? Kust too vaene mees selle ahju oleks võtnud? Mikrolaineahju või ?! 😅

Abcmas
5 aastat tagasi
Reply to  Zimmerman

Lase ennast kontrollida.

Mart
5 aastat tagasi

Mida ta siis tegi, ähvardas või solvas.

Pidur
5 aastat tagasi

Olles vaadanud videolõiku sellest nö ähvardamisest siis kisa jälle ei millestki. Purjus venelased sõmavad eestlasi hullemini. Aga noh, eestlane pole ju juut…

Zimmerman
5 aastat tagasi

Piletita sõidu eest 2 päeva aresti ja kodu läbiotsimine ?! Maailm on ikka ära pööranud !