0

Lääneranna noored kergejõustikulapsed tegid häid tulemusi

dav
Lääneranna noored kergejõustiklased koos treener Jaanus Getreuga. Foto Errki Mitman

Pärnu kergejõustikuhallis peetud 2019. aasta Pärnu linna koolide sisekergejõustiku meistrivõistlustel esinesid Lääneranna valla noored edukalt.

Võistlusel osalesid enam kui sada D (sündinud 2008-2009) ja C (sündinud 2006-2007) vanuserühma last 12 koolist. Võisteldi kolmel alal: 60 m jooksus, 300 m jooksus ja kaugushüppes.

Lihula ja Virtsu kergejõustiklaste talvised treening- ja võistlustingimused piirduvad tavalises spordisaalis harjutamisega, sellepärast oleme väga tänulikud võistluste korraldajatele, et saime loa väljaspool arvestust kaasa teha.

Kõik neli võistlustel osalenud kergejõustiklast tegid väga head tulemused – püstitati kuus isiklikku rekordit ja saadi palju häid tulemusi.

Lihula gümnaasiumi neljanda klassi õpilane Lisandra Neeme tegi kõigil kolmel alal oma parimad tulemused. Tüdrukute D-klassi arvestuses võistlev sporditüdruk näitas päeva neljandat aega 300 meetri jooksus, 59,22. Viies tulemus tuli 60 m sprindis, 9,87 ja seitsmes resultatt kaugushüppes, 3.36. Kokku võistles selles vanuses 20 tütarlast.

Virtsu kooli õpilane Maryan Mikiveer jooksis tütarlaste C-klassis isikliku rekordi 60 meetri jooksus – päeva paremuselt kolmandaks ajaks oli 9,15. Stardijoonele tuli 22 noort sprinterit. Isiklik rekord oli ka tema 300 meetri tulemus 59.57.

Poiste D- vanuserühmas jooksis Lihula gümnaasiumi õpilane Keiro Ristikivi 60 meetris ennast 34 poisi hulgas kümnendaks, ajaks 9,60. Mitmekülgse spordipoisi sprindirekord on 9,22. Kaugushüppes tuli päeva viies tulemus, 3.91. Tema klassivend Raikko Kanter püstitas kaugushüppes isikliku rekordi. Tulemus 3.84 andis seitsmenda koha. Kokku andis see kaheksanda koha.

Lääneranna kergejõustikulaste järgmised võistlused on 11. märtsil Lihulas toimuvad kiirjooksuvõistlused ja 22. märtsil Pärnus toimuvad TV 10 Olümpistardi järjekordne osavõistlus.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz