0

Lihula õpilased annetavad balli tulu eakaaslasele

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Lihula gümnaasium. Foto: Urmas Lauri

Lihula gümnaasium. Foto: Urmas Lauri
Lihula gümnaasiumi õpilasesinduse liikmed Katrin Veek, Liisa Raavel ja Svea Stahlman valmistuvad heategevusballiks, mille tuluga toetavad koolinoored õnnetuse tagajärjel halvatud eakaaslasele vajalike tarvikute muretsemist, kirjutas Pärnu Postimees.

Heategevuslik 7.-12. klassi õpilaste ball toimub Lihula mõisas 18. aprillil, kuid juba on avatud arve, millele saab teha annetuse, et Türil elav 16aastane kaelast allapoole liikumisvõimetu Rasmus võiks vabaneda hingamisaparaadist ja saada teraapilist ravi.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz