Kõrvalteid katab kohati kiilasjää

BNS

Talvised teeolud. Foto: Urmas Lauri

Liiklusjuhtimiskeskus hoiatab paiguti kõrvalteid katva kiilasjää eest.

Laupäeva varahommikul olid põhimaanteed ja suuremad tugiteed märjad või soolaniisked. Kõrvalteedel on kiilasjääd.

Ilmaprognoosi järgi on päeval peamiselt pilves ilm. Saartel ja läänerannikul sajab kohati vihma, sekka võib tulla ka lörtsi. Päeval laieneb vihma ja lörtsisadu üle Eesti. Õhutemperatuur on plusspoolel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Andres
5 aastat tagasi

Kõrvalteed?? Vormsil on põhitee nagu kiiruisu ringrada joopenpuhh

Üks küsimus ainult...
5 aastat tagasi

Ilmastikuolud on suht keerulised meil alati olnud, kuid olen näinud aegu kui hommikuti viiest seitsmeni toimetasid tänavatel kojamehed ja inimesed said mööda korralikult liivatatud tänavaid tööle rutata! Miks nüüd on see jäänud vaid ilusaks unistuseks?!

HAAPSALU LINNA HEAKORRAEESKIRI
5 aastat tagasi

Lääne Elu võiks fotoreportaaži Haapsalu linna tänavatest teha! Siis ei oleks vaja BNS uudiseid vahendada ja lugejad saaks vahetu kogemuse.

L.
5 aastat tagasi

Swedbanki esine kõrvaltee..

K.S
5 aastat tagasi

Pronksi, Terase, Vase, Tina, Taime, Tulika, Tulbi, Nelgi, Mõtuse, Tedre, Räägu, Tiigi jne.jne. katab kiilasjää täielikult…Haapsalu murtud kontide pealinnaks…

Jääk Nähud
5 aastat tagasi
Reply to  K.S

Eks need tänavad näevad välja nagu linna pea. Samas ega ilmastiku vastu ei saa nagu ka ametnike lolluse ja saamatuse vastu.