Piltuudis: Lihulas on valimisreklaam uutel kõrgustel

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

EKRE lipp lehvimas Lihula kohal. Foto: erakogu
EKRE lipp lehvimas Lihula kohal. Foto: erakogu

Eesti Konservatiivne Rahvaerakond (EKRE) annab endast Lihulas erakonnalipuga märku.

„Lihulas on valimisreklaam uutele kõrgustele tõstetud,” nentis Lihula mees, kes märkas Tallinna mnt 69 majakesel lehvivat EKRE lippu.

„See on erahoov,” teadis EKRE ridades Pärnumaal riigikokku pürgiv Meelis Malk rääkida. „Mul on samasugune õues [Karusel] lehvimas. See on eraorganisatsiooni lipp, seda võib rahumeeli heisata.”

Lihulas Tallinna mnt 69 peab toidupoodikohaliku EKRE rakukese, Lääneranna osakonna juht Viktor Kruuse. „Pood on juba 12 aastat,” ütles Kruuse. „Sügisel kingiti [EKRE] lipp, nüüd tuli see ka masti tõsta. Lipu koht on ikka mastis.”

Kruuse sõnul on valimised tulemas ning lipp annab märku sellest, et EKRE on Lihulas olemas. „Valimised tulevad, rahvas meid ju toetab,” lausus Kruuse

Kruuse sõnul on talle eneselegi üllatuseks, et lipp nii popiks on osutunud. „Käivad siin pilti tegemas,” nentis Kruuse.

EKRE lipp. Foto: erakogu
Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Sass S.
5 aastat tagasi

Üks lipp ja juttu jagub kauemaks , vaesekesed tulge Haapsallu !

Pensionär
5 aastat tagasi

Mitte mingil juhul ma ekret ei vali!

Mihkel
5 aastat tagasi

Mina ei usu, et Lihula rahvast on EKRE -katel nii lihtne ära osta ( muud kui lehvita EKRE sümbolilaadse lipuga) ning valimistel hääled tulevad.

Kaarel
5 aastat tagasi
Reply to  Mihkel

Vanem Helme oli see, kes visati rahvaliidust välja peale Lihula ausamba sündmusi, kuna kritiseeris riigi poolset tegevust. Nagu me mäletame, siis kasutas valitsus rahva vastu jõudu. Meie riigi juhid eirasid rahva tahet ning viisid ellu välisriikide saatkondade ja välisorgansatsioonide poolt antud “soovituse” samba eemaldamiseks. Samal ajal jäi oma kohale verine punamonument mis asub seal siiani.

Ma ei leia, et EKRE peaks ostma Lihulas kedagi ära. EKRE juht on suutnud end tegudega tõestada ning usun, et Lihula rahvas teeb õige otsuse nii nagu tehti samba kaitsmisega.

Ivar põder
5 aastat tagasi

Seal majas seevald!

Mina.
5 aastat tagasi

Vale erakond.

A.G
5 aastat tagasi
Reply to  Mina.

milline see õige siis on krt küll? Sots demokraadid, refid ja keskid v? Valijal on ikka väääga lühike mälu. Ära ole rumal maamees

A.G
5 aastat tagasi

Ilus lipp, aga kas sellest uudis teha…no ei tea.