Rajameistrid paluvad Viigil uisutamisega veel oodata

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Väikese viigi uisurada. Foto Üllar Mikk / Facebook

Haapsalu Väikese viigi uisurada hooldav JK Haapsalu palub uisutada soovijatel jääle minekuga veel viivitada, sest see rikuks uisuraja.

Üllar Mikk kirjutas JK Pralepa nimel Facebookis: “Nädalavahetus kohe käes, kindlasti on paljudel plaanis uisutama minna, siinkohal paluks veel kannatust ja oodata miinuskraadide saabumist. Hetkel näitab pühapäevaks miinust ja siis ehk on juba võimalik uisutada. Loodame mõistvat suhtumist ja austame rajameistrite tööd. JK Paralepa”

Päästjate tehtud jää paksuse mõõtmised näitavad, et Viigi jää on kaldast 60 m kaugusel 15-17 cm paks.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz