0

Viigi kooli lapsed meisterdasid magusaid lumememmi

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Täna käisid Haapsalus Viigi koolis külas Creditinfo Eesti ja Koduliisingu töötajad, kes õpetasid lastele jõuluehete ja maiustustest lumememmede meisterdamist. Lapsed said tutvust teha ka Creditinfo kontorikoera Karuga.

Iga-aastase päkapikkude töötoa korraldas sel aastal Creditinfo, rääkis Viigi kooli huvijuht Anika Einmann. „Lapsed teevad vahukommidest, kõrsikutest ja marmelaadist lumememmi. Need on söödavad ja väga vahvad,“ ütles ta.

Esimesena õppisid magusaid lumememmi tegema 1.-2. klassi lapsed ja päeva jooksul käisid töötoas ka 3., 5. ja toimetulekuklassi õpilased.

Kuldne retriiver Karu alustas päeva päkapiku töötoast, aga käis siis läbi kõik Viigi kooli klassid. „Karu tekitas elevust. Keegi ei kartnud, keegi ei hakanud nutma. Lastele ta meeldis, selline rahulik sell, kes ei ehmata ega musita,“ rääkis Anika Einmann.

Viigi kooli külastamise mõtte peale tuli Haapsalust pärit Creditinfo töötaja Maret Kuuskla. „Meil on heategevusnädal. Enamik tiime kogub annetusi. Meie mõtlesime, et ei kogu, vaid teeme midagi toredat. Ja tulime meelega Tallinnast välja, sest väljaspool Tallinna ei ole nii palju heategevusüritusi,“ rääkis ta.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz