TÕN. Politseijuht ja kolonelleitnant õpivad kokaks

Rasmus Lippur - kokaõpilane. Foto: Arvo Tarmula
Rasmus Lippur – kokaõpilane. Foto: Arvo Tarmula

Kaitseliidu Lääne maleva juht kolonelleitnant Rasmus Lippur ja Haapsalu politseijaoskonna juht Andrei Taratuhin õpivad kutsekoolis kokaks.

Lippur alustas sel õppeaastal, Taratuhini õpingud on lõpusirgel. „Peale munapraadimise võiks veel midagi teha osata,” põhjendas Lippur.

Eile valmistas Lippur pasta carbonara’t ja karamellkisselli. Ta hakkis sibulat teist korda elus. „Heldimus paneb pisara jooksma,” ütles Lippur.

Taratuhin ütles, et tal on juba kõrgharidus haldus- ja ärikorralduses, lisaerialana on ta õppinud turismi- ja hotellimajandust. Kuna toiduvalmistamine on viimase üks osa, otsustas Taratuhin kätt proovida ka sellel alal.

Seda, kas ta ka kokana tegutsema hakkab, Taratuhin ei luba. „Elukestva õppe põhimõte on see, et kogu aeg peab õppima, aga see ei tähenda, et hakatakse äärmusest äärmusesse langema,” ütles Taratuhin.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Pook
5 aastat tagasi

Saadaks õige kogu Haapsalu linnavalitsuse koos pealiku kiilakaga kursustele, kuidas õieti teede remonti teha. Linna viib Tallinna poolt sisse vaid kolm teed, millest kahte korraga remonditakse. Isegi meie poisid raudteejaama pargist naersid selle üle.

Zanders
5 aastat tagasi

Taratuhhin on norm vana…
Kuidas sellide artikli ohvriks langes????

Raul
5 aastat tagasi

Teist korda elus hakib sibulat. Mugav elu on olnud mehel seni.

Tont
5 aastat tagasi

Väga tark valik. Ega amet leiba küsi, vaid annab. Olen rõõmus, kui mulle kuskil kõrtsis süüa teeb politseikapten. Ning võin kindel olla,et pingi all granaati pole.