Täna hommikul algas Tallinna maantee remont

Tallinna maantee remont algas täna hommikul freesimisega. Arvo Tarmula
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 5
Tallinna maantee remont algas täna hommikul freesimisega. Arvo Tarmula

Hommikul algas Tallinna maantee remont asfaldi freesimisega. Freesimist alustati pisut enne kella üheksat Vahtra ristmiku juurest. Praegu freesivad töömehed linnapoole minevat sõidusuunda.

„Praegu laseme liikluse veel läbi, aga kui oleme keskkohta jõudnud, siis paneme liikluse lõplikult kinni; märgid on väljas, need tuleb ainult aktiivseks teha ehk pöörata,” ütles projektijuht Rašid Pulatov.

Tallinna maanteed rekonstrueerib Teearu Grupp ja tee peaks valmis saama tuleva aasta juuliks.

Arvo Tarmula fotod

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Joel
5 aastat tagasi

Ma ei saa aru, miks on vaja igale ajutisele märgile eraldi posti? Kas ühe külge ei anna mitut märki panna, teed niigi kitsad. Kiirust tasuks ka mõnel tänaval piirata.

Margus
5 aastat tagasi

Hommikul kui veel mingil määral oli Tallinna mnt avatud sõitsin mööda Jalaka tänavat, kuid Jalaka tänav on niivõrd kitsas, autod pargivad, kõrged kanalisatsiooni luugid, ära vajunud tee. Samas kui Tallinna mnt. pannakse täielikult kinni kahekordistud sõidukite arv antud teelõigul. Mis sellele järgneb, antud teelõigul on lubatud sõita 50 km/h ( üksik normaalne peab sellest kinni).Eriti ohtlik on see teelõik lastele kes pimedas tulevad või lähevad kooli-lasteaeda.

juss
5 aastat tagasi
Reply to  Margus

Ehk mõni arukam paneb sinna kiirusepiirangu ntx 30kmh? Miskipärast on juhtidel arusaam, et 50 on linnas kohustuslik kiirus!