0

Lääneranna valla raamatukogu hakkab juhtima Reet Rehtla

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Lihula raamatukogu. Foto Urmas Lauri

Lääneranna valla raamatukogu hakkab 6. oktoobrist juhtima praegune Rääma põhikooli raamatukoguhoidja Reet Rehtla.

Lääneranna vald võtab ametisse uue direktori, sest koondas 1. septembrist oma raamatukogud ühtse juhtimise alla. Lääneranna abivallavanem Andres Annast ütles, et raamatukogu direktori ametisse kandideeris kolm inimest. 1961 sündinud Rehtla osutus valituks, sest tal on vastav haridus ja kogemused. Lääneranna vallas on 11 raamatukogu, kus töötab kümme inimest.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz