Tõrukese lasteaed ei leidnud uut direktorit

Tõrukese lasteaed. Arvo Tarmula
Tõrukese lasteaed. Arvo Tarmula

Wiedemanni tänaval asuvale Tõrukese lasteaiale ei leitud konkursil uut juhti.

Haapsalu linnavalitsus kuulutas 26. juunil välja konkursi Tõrukese lasteaia direktori kohale. Uus direktor pidi esialgsete plaanide kohaselt ametis alustama 1. augustil. Lasteaia direktori kohale esitas soovi kaks kandidaati, kelle hulgast sobivat ei leitud. „Seepärast, et konkursi komisjon otsustas, et ei langeta valikut nende hulgast, kes kandideerisid,” ütles Haapsalu aselinnapea Liina Põld.

Praegu aga jätkab direktori kohusetäitjana Haapsalu haridusnõunik  Mari-Epp Täht. „Hetkel me ei kuuluta uut konkursi välja. Kohusetäitja täidab ülesandeid nii kaua kuni me uue konkursi välja kuulutame. Eks õppeaasta hakkab ja vaatame, kuidas seal hakkab sujuma. Siis saab edasi vaadata,” ütles Põld.

Tõrukese lasteaia pikaaegsel juhil Lilja Paesüllal oli viimane tööpäev 15. juunil. Ta lahkus, sest lapsevanematel oli etteheiteid tema tööle. Näiteks olla ta hiljem muutnud lasteaiast puudunud lapsed kohalolijateks.

2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Küsimus
3 aastat tagasi

Mnn, tekib küsimusi… Mis kahel kandidaadil viga oli? Võiks puudused olla välja toodud.
Et siis proua Täht? Ideaalne? Lapselapsed käivad söömas… Ise käib söömas…

küll leitakse, lasteaed ise VÄGA tore
3 aastat tagasi
Reply to  Küsimus

Pr.Täht ei ole ega peagi ideaalne olema. Teda pole ju direktoriks valitud. Kohusetäitja peab ometi keegi ju olema.