Lääne Elu paberleht laupäeval, 21. juulil

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Laidude rahvas saab Virtsu sadamas oma kaubakai

Virtsu jahisadamasse paigaldatakse tuleval nädalal kaubakai.

Uus Valge Daami lugu on jõudnud proovideni

Veidi enam kui kuu aja pärast etendub Haapsalu piiskopilinnuse õuel uus versioon Valge Daami legendist pealkirjaga „100 Valget Daami”. Proovid algasid sel nädalal.

Mikk Lõhmus: tasuta bussisõit praegusel kujul on jabur

Läänemaal on suured piirkonnad, kus pole võimalik ilma rahata sõita, kuigi 1. juulist rakendus maakonnas tasuta ühistransport. Intervjuu Läänemaa esindajaga Põhja-Eesti ühistranspordikeskuses, Lääne-Nigula vallavanema Mikk Lõhmusega.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
jabur
5 aastat tagasi

on , et vallavaesele ametiauto on antud, las sõidab tasuta bussiga, usun, et siis ka vennike tegeleks asjaga

Rein
5 aastat tagasi

Piiks-piiks ja raha tuleb.

2. kodanik
5 aastat tagasi

Mida see Lõhmus nüüd sehkendab? Ise kupatas Lihula ja Hanila Pärnumaale ja nüüd imestab, et Pärnumaal kehtivad Pärnumaa reeglid.

lubasite, olgu valmis
5 aastat tagasi

Ma ei saa aru, no ei saa. Aastaid on sellest möödas, kui sai otsustatud – gümnaasium suletakse, ehitatakse uus koolimaja. Nüüd pole aega? Halloo, planeerida on vaja! Aastal 2014 öeldi, et need on viimased õpilased, keda gümnaasiumisse võetakse. Kui palju on vaja AEGA, et jõuaks maja ehitada? Sama lugu rahaga – kas 2014 oli teadmine, et raha polegi ehituseks vaja? Kuidas nüüd tagantjärgi ükski asi ei klapi, jääb mõistatuseks.

anonüümne
5 aastat tagasi

Jälle jabur…?Enda teha!
Jabur ka,et Taebla koolimaja jaoks napib aega ja raha.Ehk vallavanem tuiskab ise ehitama appi ja annab raha või?

linnakodanik
5 aastat tagasi
Reply to  anonüümne

Tõmmake vahtu vähemaks! Olete lugenud Karilaiu valimislubadust, mis Haapsalu veetorni ees? Mõelge veidi! Kohe-kohe läheb Karilaid konkreetsemaks ja valimislubadustes kuuleme jällegi Haapsalu raudteest nii mõndagi, mida juba kordades enne valimisi ta juba korrutanud ja nüüd siis mängis ta endale kätte ka linna algkooli ning samuti ilmselt ka Taebla kooli rahastamise, rääkimata linna põhikoolist. Mida teha, selline ongi siinne poliitika ja nii neid hääli ostetakse. Aeg annab arutust!

ka kodeanik
5 aastat tagasi
Reply to  linnakodanik

No ma tahaks näha, kuidas Jaanus “raudtee käima paneb”. Kui rong käima hakkaks, saaks veel aru.