Taeblas suvevollesarjast on üle poole etappidest läbitud

Taebla suvevolle 5. etapp. Foto: erakogu

Taebla suvevolle 5. etapp. Foto: erakogu
Taebla suvevolle 5. etapil trotsisid keerulisi ilmastikutingimusi viis meeskonda ja neli naiskonda. Naiskondade turniiril võidutsesid Karina Kungla, Sirle Korm, Heliko Nukki ja Evelin Merilainen. Meeste turniiril olid kõige kõvemad Viljar Männamaa, Martin Loorits, Ervin Paaliste ja Marko Õunas.

Parimaid võistkondi pidas maitsvate auhindadega meeles Linnamäe Lihatööstus.

Kokku mängitakse Coolbet Taebla suvevollet sellel hooajal üheksal järjestikusel teisipäeval. Viie etapi järel juhivad vollesarja perekondade arvestuses õed Karina ja Kärolis Kungla, kes on kogunud viie etapiga 113 reitingupunkti. Isa-poeg Martin ja Lauri Loorits kaotavad 6 punktiga.

Taebla suvevolle 5. meeste ja naiste esikolmik. Foto: erakogu
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments