Tallinna kesklinnas tulistas üks mees teist

Täna hommikul toimus Tallinnas Pärnu maanteel asuva baari Café VS juures kaklus, mille käigus üks mees teist kätte tulistas, kirjutab Delfi.

“Täna kella 9.15 ajal toimus Pärnu maanteel asuva baari ees tulirelvast laskmine,” ütles Põhja prefektuuri pressiesindaja Barbara Lichtfeldt.

Esialgsetel andmetel oli kaklus kahe mehe vahel, mille käigus haaras 34-aastane mees oma sõiduautost relva ning tulistas 26-aastast meest kätte.Politseinikud pidasid 34-aastase mehe kinni, kes toimetati kesklinna jaoskonda, ning 26-aastane mees toimetati kiirabiga haiglasse.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments