Läänemaale võideti Eesti noorte kergejõustiku meistrivõistlustelt seitse medalit

Sportlased võistlustel. Erakogu
Kevin Sakson ja Erki Mitman said mõlemad kaks medalit. Erakogu

Rakveres selgusid 28-29.juunini pooletuhande noore kergejõustiklase osavõtul Eesti kergejõustikumeistrid.

Võistlustules oli üle 40 Eesti kergejõustikuklubi. Nende hulgas kõik kolm Läänemaal selle alaga tegelevat klubi- Haapsalu Kergejõustikuklubi, Läänemaa Kergejõustikuklubi ja JK Tempo. Kokku võistles meilt kolme klubi 15 kergejõustiklast.

Meie noored tõid kodumaakonda seitse medalit, neist neli Eesti noorte meistritiitlit ja kolm hõbemedalit. Lisaks veel kaheksa kohta esikaheksas ja kolm kohta esikümnes.

Noormeeste U20 vanuseklassi kuulitõukes ja kettaheites saavutasid kaksikvõidu Haapsalu KJK sportlased. Treener Ants Kiisa õpilased Kevin Sakson ja Erki Mitman, kes tõukasid 6kilogrammist kuuli vastavalt 16,66 ja 15,77 meetrit.Kettaheites tuli 1,75kilogrammise heitevahendiga tulemusteks vastavalt 49,14 ja 46,85 meetrit.

Oma kolmanda medali võitis neil võistlustel Erki Mitman. Seda odaviskes. Kuldmedali vääriline vise tuli viiendas voorus ja tulemuseks mõõdeti 62,60 meetrit. Siit ka isiklik rekord. Noormehed viskavad siin juba meeste, ehk siis 800 grammist oda.

Neljanda meistritiitli võitis JK Tempo sportlane Ruslan Sergatšjov 10 kilomeetri käimises. Mihhail Jutkini õpilasele mõõdeti võiduajaks 47.39,85 minutit.Spordiklubi sai teise medalivõidu, kui meeste U23 3000 meetri takistusjooksus tuli hõbedale Igor Skatško ajaga 10.05,88.

Juba 3-4.juulil selgitavad omavanuste Eesti meistrid Pärnus U14 ja U16 sportlased. Läänemaa KJK ja Haapsalu KJK on ka sellel võistlusel paljude sportlastega esindatud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments