Galerii: baleriinid tantsisid öises Haapsalus

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 24
Aurora ja prints Désiré duetti balletist “Uinuv kaunitar” esitavad Tarasina Masi (USA) ja Brandon Alexander (USA). Arvo Tarmula

Eilse õhtu lõpetas Haapsalu piiskopilinnuses Balletiöö, kus esinesid Vanemuise teatri rahvusvahelise balletitrupi solistid.

Pooleteise tunni jooksul tõid solistid, kelle kodumaa on Austraalias, Saksamaal, USAs, Inglismaal, Prantsusmaal, Itaalias ja Eestis, publiku ette katkendeid ballettidest „Uinuv kaunitar“, „Luikede järv“ ja „Jevgeni Onegin“.

Haapsalus tulid esitamisele kuulsamad kohad ballettidest, näiteks „Luikede järvest“ esitati musta ja valge luige duetti.

„Jevgeni Oneginist“ esitas balletitrupp Tatjana ja Onegini duetti, kus paar kohtub, kui Tatjana on juba abielus. Samuti esitas trupp samast balletist Olga ja Tatjana tantsu tütarlastega.

Balletist „Uinuv kaunitar“ tuli esitusele  Aurora ja prints Désiré duett.

Arvo Tarmula fotod

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
ohh
5 aastat tagasi

Balletti vaatan Estonias või Vanemuises pehmel toolil istudes, mitte külmal õhtul kõval toolil kügeledes. Eelistan juba mitmendat aastat sellele üritusele Retrobesti, ägedad esinejad ja super meeleolu, oma kodunt ka ainult kilomeeter kohale minna.