Eesti meistriks epees tulid Katrina Lehis ja Sten Priinits

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Katrina Lehis, treener Helen Nelis-Naukas ja Sten Priinits tulevad Tallinnast kahe individuaalse meistritiitliga. Foto: erakogu
Katrina Lehis, treener Helen Nelis-Naukas ja Sten Priinits tulevad Tallinnast kahe individuaalse meistritiitliga. Foto erakogu

Eile Tallinnas Sõle spordikeskuses peetud Eesti meistrivõistlustel epeevehklemises jõudsid nii meeste kui ka naiste finaali ainult haapsallased. Meistriks tulid Sten Priinits ja Katrina Lehis.

Hooaja tähtsamast Eesti võistlusest võttis osa 37 meesvehklejat ja 26 naisportlast, nende hulgas Julia Beljajeva, Erika Kirpu, Kristina Kuusk, Irina Embrich, Katrina Lehis, Nelli Differt, Sten Priinits, Peeter Turnau ja Jüri Salm.

Naisvehklejate veerandfinaalis võitis Katrina Lehis (En Garde) 15:11 Gaia-Marianna Salmi (Tallinna Mõõk) ja seejärel poolfinaalis Julia Beljajevat (Tartu Kalev) seisuga 15:13. Finaalis kohtus Lehis oma klubikaaslasega Kristina Kuusega, kes väga tasavägises kohtumises pidi tunnistama 11:15 Lehise paremust.

Kolmanda koha saavutasin kaks Tartu Kalevi vehklejat: Julia Beljajeva ja Erika Kirpu.

Oma neljanda Eesti meistritiitli võitnud Priinits oli veerandfinaalis parem 15:6 Eduard Lebedevist (Tallinna Mõõk). Poolfinaalis võitis Sten 15:9 Le Glaive vehklejat Dmitri Švõrjovit. Sarnaselt naiste finaalkohtumisele, meeste finaalis kohtusid kaks Haapsalu En Garde vehklejat: Sten Priinits ja Peeter Turnau. Väga põnevast ja tasavägisest kohtumisest tuli Priinits võitjana, alistades oma vastast seisuga 15:11.

Kolmandaks tulid SBSK Draakon esindaja Elmar Azizov ja Le Glaive sportlane Dmitri Švõrjov.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments