4

Lääne Elu paberleht laupäeval, 14. aprillil

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Ligi viissada läänlast said maksuvaba tulu ületamise hoiatuse

Maksu- ja tolliamet saadab teate kõigile, kes on eelmise kuu jooksul ületanud maksuvaba tulu kasutamise piiri rohkem kui nelja euroga. Märtsis saadud andmete alusel saatis maksuamet teate selle punase joone ületamise kohta 479 Läänemaa inimesele.

Üks päev koolijuhi  elus

Teisipäeval alustas Lääne Elu tööpäeva koos Läänemaa ühisgümnaasiumi direktori Ain Iroga. Üks täiesti tavaline koolijuhi hommik. Kell kuus Haapsalus oma Niine tänava korteris ärganud, seisab Iro, tõsine nägu peas, sinine pintsak seljas ja käed selja peal, fuajees „Lennula” all ja tervitab õpilasi. On tema 69. tööpäev.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Sass1.
Sass1.

Luik nõuab. Lauri Luik – kuldmündi-mees – mäletan.
kas keegi veel mäletab? lihtsalt huvitav oleks teada.
vana lugu, aga see plekk jääb talle veel aastakümneteks külge.

Sassike
Sassike

Kuule, siin jutt ju hoopis ühe teise mehe plekist(?). Mis sa sogad.

Sass1.
Sass1.

mitte Sassike, vaid Aleksandr Rudolfovitš. seda esiteks.
ja teiseks: sogases vees on hea kalu püüda. L. Luik teab.

Sass1.
Sass1.

koolijuht loeb tööpäevi. ok. president Ilves luges ka päevi, et
kui palju on jäänud veel kannatada.

wpDiscuz