0

Esmaspäeval tuleb kohati kuni 19 soojakraadi

BNS

Lääne Elu

info@le.ee

Sinililled. Foto: Urmas Lauri

Sinililled. Foto: Urmas Lauri
Esmaspäeval tuleb kohati kuni 19 soojakraadi, prognoosib riigi ilmateenistus.

Öösel on vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Kohati on udu. Puhub lõuna- ja edelatuul 3-9 m/s. Sooja on 2-7 kraadi.

Peipsi järvel puhub lõuna- ja edelatuul 3-8 m/s. Öö püsib olulise sajuta. Nähtavus on mõõdukast heani, paiguti on udu. Sooja on 2-4 kraadi.

Päeval pilvisus tiheneb. Õhtupoolikul sajab mitmel pool vihma. Puhub lõuna- ja edelatuul 3-9 m/s, õhtul pöördub saartelt alates põhja. Sooja on 11-16, Lõuna-Eestis kuni 19 kraadi, meretuulega rannikul 6 kraadi.

Peipsi järvel puhub lõuna- ja edelatuul 3-8 m/s, hilisõhtul pöördub tuul põhja. Õhtupoolikul sajab kohati vihma. Nähtavus mõõdukast heani, hommikul on paiguti udu. Sooja on 12-14 kraadi.

Teisipäevaks (10. aprilliks) tugevneb kõrgrõhkkond. Ilm on sajuta ja laialdaselt selge taevaga. Tugev põhja- ja kirdetuul päeva peale nõrgeneb. Õhutemperatuur langeb öösel 0..-5°C-ni, päeval tõuseb sisemaal 7..10, meretuulega rannikul 5°C lähedale.

Kolmapäev (11. aprill) tuleb kõrgrõhkkonna servas sajuta ja rahulik. Õhutemperatuur langeb öösel 0..-5, päeval tõuseb aga +8..+11°C-ni, vaid meretuulega rannikul on jahedam.

Neljapäeval (12. aprillil) ja reedel (13. aprillil) jääb Põhja-Euroopa kohale kõrgrõhkkond ja kui selle kese Läänemere ümbrusse liigub, siis on meie ilm sajuta ja nõrga tuulega ning õhutemperatuur on öösiti -3..+2, päeval +10..+13, meretuulega rannikul +5°C ümber. Kui lõuna poolt madalrõhkkonna surve suureneb, siis tugevneb meie aladel ida- ja kirdetuul ning siis on ilm kõledam.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz