Lääne Elu paberleht neljapäeval, 15. märtsil

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Võtke meie ettepanek teadmiseks ja minge

Võtke meie ettepanek teadmiseks ja minge – niisugune oli Lääne-Nigula vallajuhtide sõnum Nõva hoolekogu kahele liikmele esmaspäeva õhtul Taeblas peetud koosolekul. Kaks tundi varem alanud koosolekul oli hoolekogu liikmed pandud konkreetse plaani ette: Nõva üheksaklassilisest põhikoolist saab sügisest 2019 kuueklassiline algkool ning õpilaskodu suletakse sel kevadel.

Lääne-Nigula ja Haapsalu saavad teede ehituseks 1,2 miljonit eurot

Majandus- ja taristuminister Kadri Simson kinnitas käskkirja, millega kohalike omavalitsuste teed saavad sel aastal toetust investeeringuteks kokku 9 miljonit eurot. Läänemaalt saab miljon eurot Tallinna maantee remont Haapsalus ja sada tuhat nii Haapsalu Oja tänava remont kui ka Lääne-Nigula Niibi raba tee.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
hi-hii
6 aastat tagasi

Nõva saab ilmselt ~ ruutjuure 3-st….,x kuubis oli unistus

Õudus Kuubis
6 aastat tagasi

Nõva kooli panevad nad kinni,aastaid on väikeste sammudega selles suunas tegutsetud.Deiw keeras Nõvale juba täiega(sh.koolile)Peale Deiwi pukki lükatud Kalle oli ju lihtsalt kellegi jooksupoiss,kes tegi seda mis kästi.Virve vallandamine oli ju selge ära panemine,kui võrrelda koolis toimunut sellega mis vallamajas tehti,peaks kogu see punt sealt kinnimajas sitsima.Praegune nn kooli direktor on lihtsalt järgmine samm kooli kaotamiseks.Ükski terve mõistusega inimene ei paneks ju seda meest muidu kooli juhtima.Koolis ta ei käi ju praktiliselt,kui Nõva kanti satub,sitsib raamatukogus,vallamajas või sõidutab kooli bussiga pensionäre(huvitav kas kooli raha eest jälle).Koolimajas varem põgenes alluvate eest,viimasel ajal pigem karjub ja ähvardab.Huvitav kaua läheb kui mees käed… Loe rohkem »

Õudus Kuubis 2
6 aastat tagasi
Reply to  Õudus Kuubis

Õpilaskodu sulgemine kaotab kenasti õpilasi kooli nimekirjast,siis kaotatakse 3 klassi ja peale seda kui mõned vanemad koos lastega on mujale kolinud,et lapsel oleks võimalik koolis käia,ongi kool kinni pandud,sest õpilasi pole.

K.S.
6 aastat tagasi

Lausa kriminaalselt põnev on kuurortlinna teeremondi järjekorra valik. Oja tänav??? Muidugi ka Oja tänavat peab remontima aga olukorras kus Haapsalus viimati remonditi kapitaalset tänavaid nõukogude ajal alustada erafirma,peaaegu et, erateest? Äkki oleks see 100.000 olnud mõistlikum kulutada, kasvõi soojenduseks, vajunud kaevuluukide tõstmisele terves linnas?

2. kodanik
6 aastat tagasi

Vallajuhtidel tuleb ka volikogule selgeks teha, et liitumislepingu peab prügikasti viskama.