0

TV 10 olümpiastardis said Ridala ja Haapsalu põhikool kena punktilisa

Maily Märss ja Karen Loorens (treener Kaja Ladva) Tallinnas TV 10 II etapil. Foto: Kaja Ladva
Maily Märss ja Karen Loorens (treener Kaja Ladva) Tallinnas TV 10 II etapil. Foto: Kaja Ladva

TV10 Olümpiastardi 47 hooaja II etapil võistlesid koolid tõkkejooksus, kaugushüppes ja teivashüppes.

Väikeste koolide(lapsi õpib põhikooli osas kuni 250) arvestuses sai kena punktilisa Ridala põhikool ja suurte koolide(põhikooli osas 251 ja rohkem lapsi) arvestuses Haapsalu põhikool.

Nende kooli õpilased olid taas tublid. Vanema grupi tüdrukute 60 meetri tõkkejooksus tuli 75 sportlase hulgast viiendale kohale Maily Märss ajaga 9.70. Haapsalu põhikooli kergejõustiklane Emma Kathrina Hein jooksis 10.03 ja oli kolmeteistkümnes. Tihedalt koos olid Ridala ja Haapsalu tüdrukud ka teivashüppes. Parim oli neist Kleer Jaani Ridalast, kes hüppas 2.41, üks koht taga pool oli sama tulemusega Emma Kathrina Hein. Maily Märss suutis siin 2.31 ja oli 15, ning Eva-Lotta Saar 2.01, mis andis 16 koha.

Nooremate tütarlaste arvestuses särasid individuaalvõistlejatena selles sarjas võistlevad kaks Oru kooli õpilast. Karen Loorens hüppas kuuenda koha vääriliselt 4.43 kaugust ja jooksis 60 tõkkeid tulemusega 10.27. Emily Saskia Pets sai siin ajaks 10.44 ja oli 18 koha omanik. Tõkkeid jooksis siin 84 noort.

Nooremate poiste võistluses väärib märkimist Haapsalu Põhikooli poiste tulemused 60 meetri tõkkejooksus ja teivashüppes. Uku Toomas Rand sai vastavalt 10.28-ga 28 ja 2.01-ga 19.koha. Gregori saarna aga jooksis 10.74 ja oli 29, ning hüppas teivast samuti 2.01 ja sai 21 koha.

Koolide arvestuses paikneb Haapsalu põhikool peale kahte etappi suurte koolide grupis 15 kohal, olles kogunud 8464 punkti. Ridala põhikool aga on väikeste koolide arvestuses kuuendal kohal 7277 punktiga.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz