1

Lääne Elu paberleht neljapäeval, 18. jaanuaril

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Talusid tühjendanud varas kohtu ees

Haapsalu maakohus mõistis tingimisi vanglakaristuse vargustes ja narkokuriteos süüdistatud Siret Haukkale. Vargajõuk, kuhu kuulus lisaks Haukkale ka kaks meest, tegutses Läänemaal 2016. aasta 25. maist 15. juunini. Endises Noarootsi vallas tungiti elamutesse Spithami, Niibi ja Sutlepa külas ning vargil käidi ka endises Lihula vallas Kirikukülas.

Ülevaade uisutamisvõimalustest

Kuigi esimesed miinuskraadid meelitavad inimesi jääle, peavad uisutajad kannatust varuma – Haapsalu ametlikud liuväljad pole veel valmis ning Väikese viigi ja merejääl liikumine pole veel ohutu.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Sass1.
Sass1.

tänase LE lugemine, täpsemalt vaatamine, piirdus Kaia Kanepi fotoga.
tal on parem käsi rusikas. kes ei tea, ei peagi teadma.

wpDiscuz