0

Läänerannaks ühinenud valdade kodulehtede veebisisu uuendamine on lõpetatud

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Lääneranna valla koduleht www.laanerannavald.ee

Hanila, Lihula, Koonga ja Varbla valla ametlike kodulehtede veebisisu uuendamine on lõpetatud, vahendas Lihula Teataja. Üsna pea ootab sama saatus ka nende valdade sotsiaalmeediakanaleid.

“24. oktoobril 2017 jõustus Hanila valla, Koonga valla, Lihula valla ja Varbla valla ühinemine ning moodustus uus omavalitsusüksus Lääneranna vald. Senised vallavalitsused lõpetasid oma eksisteerimise 31. detsembril 2017 ning seoses sellega ei uuendata alates 1. jaanuarist 2018 enam nende ametlike veebilehtede sisu,” kirjutati Lihula Teatajas.

Lääneranna vallavalitsuse ja vallavolikogu uudised, istungite ning õigusaktide aga ka ametnike kontaktide info koondub nüüdsest valla veebilehele.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz