0

Lääneranna valla revisjonikomisjoni juhiks sai Rait Maruste

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Rait Maruste kandideeris Lääneranna valalvolikogusse VL Nelja Valla Ühisjõud nimekirja esinumbrina ja sai 125 häält. Urmas Lauri foto

Lääneranna vallavolikogu revisjonikomisjoni hakkab juhtima endine riigikohtu esimees ja inimõiguste kohtunik Rait Maruste (VL Nelja Valla Ühisjõud).

Maruste poolt hääletas 11 volikogu liiget, tema kandidatuuri esitas valimisliidukaaslane Külli Raudsik.

Lääneranna vallavolikogu revisjonikomisjoni aseesimeheks valis volikogu Meelis Malga (EKRE) ja liikmeks Jaak Kastepõllu (VL Lääneranna).  Malk sai kuus häält, Kastepõld kolm häält. Lääneranna volikogus on 21 kohta, kohal oli 20 liiget.

Rait Maruste kandideeris Lääneranna volikogusse Nelja Valla Ühisjõu nimekirja esinumbrina ja oli ühtlasi oma valimisliidu kandidaat volikogu esimehe kohale. Valimistel sai Maruste 125 häält, VL Nelja Valla Ühisjõud sai volikogus viis kohta ja jäi koos EKREga (kaks kohta) opositsiooni.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz