Läänemaa aasta isa tiitli sai Andres Paju

Kaie Ilves

kaie@le.ee

andres paju ja nelli paju
Andres Paju tütar Nelli Differtiga Tallinna Mõõgal. Erakogu

Lääne maavalitsuse teatel on tänavune Läänemaa aasta isa Andres Paju Linnamäelt.

Paju ise sai tiitlist teada juba nädala eest, mil ta sai Lääne maavalitsusest kõne, et tütar on ta esitanud aasta isa tiitlile ja Paju võiks oma aega planeerides arvestada, et tänuüritus toimub 23. novembril.

„Üllatunud olin, aga väga meeldiv,” ütles Paju tiitli kohta. „Eks kõik isad ole head, aga et kohe nii kõrge tunnustus, see üllatas.”

Andres Paju kandidatuuri esitas tema tütar Nelli Differt, kes iseloomustas oma isa nii: „Hooliv isa, toetav abikaasa, parim sõber, kirglik spordientusiast, hinnatud töömees.”

Andres Paju on Läänemaal sündinud, kasvanud ja siin pere loonud.

Aastal 2001 sai Andres Paju abikaasa Leelo Läänemaa aasta ema tiitli.

Pajude peres on kolm last: 27aastane Nelli, 28aastane Karl ja 17aastane Raul.

Pere vanim laps Karl on erivajadusega, tema kasvatamine ei ole olnud lihtne ja kerge.

„Isa on õpetanud, toetanud ja armastanud oma lapsi jäägitult. Ta ei ole meid hellitanud, vaid suunanud tegema õigeid valikuid ja õpetanud elus hakkama saama,” ütles Nelli Differt.

Andres Paju töötab Helka mööblisalongis mööblipaigaldajana.

Ta on entusiastlik spordisõber. Nooruses ise kõrgtasemel sporti teinud, elab ta kaasa Eesti sportlastele. Suuresti tema toetusel ja innustamisel on tütar Nelli Differt (end Paju) jõudnud Eesti sporditippude hulka.

Kokku esitati Lääne maavalitsusele neli aasta isa kandidaati, üks Lihula vallast ja kaks Ridala vallast. Läänemaa aasta isa tänatakse 23. novembril Puise Nina talus tänuõhtul.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments