Haapsalu põhikooli arhitektuurikonkursi kolm parimat tööd on teada

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Võistlustöö Lips

Haapsalu linnavalitsus kinnitas Haapsalu põhikooli arhitektuurikonkursi kolm parimat ideelahendust ja annab lisaks välja kuus eripreemiat.

Eile kinnitas linnavalitsus ideekonkursi „Haapsalu Põhikooli hoone arhitektuurivõistlus“ tulemused. žürii, kuhu kuulusid nii Eesti Arhitektide Liidu, Haapsalu põhikooli kui ka linnavalitsuse esindajad, valis kolme parima rahalise auhinna saaja hulka võistlustööd (tähestikulises järjekorras): Ikigai, Lips ja Siksak.

Et konkurssile laekus üle ootuste palju võistlustöid – kokku 20 – ja žürii leidis need olevat heal tasemel, otsutas linnavalitsus anda konkursiväliselt välja ka 8000 euro eest ergutuspreemiaid.

Ergutuspreemia vääriliseks hinnati võistlustööd, mis on esitatud märksõna all: Kajakas;  Merihobu; Pool Kaheksa; Tare, ahhoi! ja Vahvel.

See, millised arhitektid või autorite kollektiivid end märksõnade taga peidavad, selgub järgmisel nädalal. Ümbrikud avatakse ja autorid avalikustatakse 15. novembril kl 17 Haapsalu kultuurikeksuse rõdusaalis. samas on välja pandud ka kõik konkursile laekunud võistlustööd.

 

Võistlustöö Lips
Võistlustöö Siksak
Võistlustöö Ikigai
Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
it mees
6 aastat tagasi

ma pooldan siksak-i

Rehepapp
6 aastat tagasi

1