0

Lääne Elu paberleht neljapäeval, 9. novembril

Lääne Elu

info@le.ee

Haapsalu põhikooli kolm paremat lahendust on teada

Haapsalu linnavalitsus kinnitas teisipäeval põhikooli arhitektuurikonkursi kolm parimat ideelahendust ja otsustas ka välja anda kuus eripreemiat.

Ringkonnakohus mõistis politseiniku õigeks

Tallinna ringkonnakohus otsustas kolmapäeval, et Pärnu maakohus tegi Haapsalu endist politseinikku Marite Oidjärve valeotsuse tegemises süüdi mõistes mitu viga ja rebis süüdistatava ütlusi kontekstist välja, mistõttu tuleb maakohtu otsus tühistada. Prokurör Indrek Kalda kaalub otsuse edasikaebamist.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz